Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved VDM Fear RP Geto.P 1.4 P.Z.Z 1.1 I 39290 36836 40554 42504

Status
Not open for further replies.
Your ID
11021
Players nickname
Igor Furlan
Suspect ID
39290 36836 40554 42
Date of violation
Aug 7, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=o4w4KGlcnP0

Igor Furlan

Player
Player
40554 39290 42504 Rade VDM
40554 Puca na benziskoj što je P.Z.Z 1.1
39290 Također puca u HQ što je Geto.p 1.4
(Napomena znam da sam ja ušo u HQ i Benzisku ali sam ušao da vidim ID likova)

Joe Masseria

Player
Player
Molim da se pogleda cijela situacija ,nikada nisam pucao sa pumpe ali sam pucao u Red zoni po njima,a oni si tu koji su bjezali....hahah
SELF REPORT DECKO ,cuj usao sam da vidim ID ...
I ZAMOLIT CU DA SE NADJE TAJ DIO NA POVU GDJE JA PUCAM PO NJIMA .Dokazi reko kazo.
ONI RADE MG SVE VRIJEME, sto se cuje ,pa bjeze u HQ sto se vidi na povu.

Thounder Wolf

https://imgur.com/pPJswJQ
Player
40554 39290 42504 Rade VDM
40554 Puca na benziskoj što je P.Z.Z 1.1
39290 Također puca u HQ što je Geto.p 1.4
(Napomena znam da sam ja ušo u HQ i Benzisku ali sam ušao da vidim ID likova)
Radite mg svo vreme bezao si u hq da bi izbegao metkove ja sam id 42504 ja sam vas jednom dzipom udario i to se ne moze smatrati kao vdm

Igor Furlan

Player
Player
Radite mg svo vreme bezao si u hq da bi izbegao metkove ja sam id 42504 ja sam vas jednom dzipom udario i to se ne moze smatrati kao vdm
Kako radim MG ima tu cijeli pov nema nigdje MG jedini razlog zas sam usao je zato da vidim ID i pregazio si nas jednom namjerno tako da je VDM

Patrik pesic

Player
Player
usao je u zeleni hq? brate ako ovo ne prode stavljam kako bezite u GZ dok vas pucamo plus SVI radite vdm i vas glavni Fear RP, lik u zelenom bugattiju me je Car rammo malo prije plus prica dok je mrtav.... Sretno ;)

Joe Masseria

Player
Player
Kako radim MG ima tu cijeli pov nema nigdje MG jedini razlog zas sam usao je zato da vidim ID i pregazio si nas jednom namjerno tako da je VDM
sve vrijeme pricate na bubici ali nije problem Igore ,imam i ja svoje situacije pa se kacimo dogovoreno

Igor Furlan

Player
Player
Molim da se pogleda cijela situacija ,nikada nisam pucao sa pumpe ali sam pucao u Red zoni po njima,a oni si tu koji su bjezali....hahah
SELF REPORT DECKO ,cuj usao sam da vidim ID ...
I ZAMOLIT CU DA SE NADJE TAJ DIO NA POVU GDJE JA PUCAM PO NJIMA .Dokazi reko kazo.
ONI RADE MG SVE VRIJEME, sto se cuje ,pa bjeze u HQ sto se vidi na povu.
POV od početka situacije je tu MG ne kršimo i dok sam išo u HQ nije niko pucao po meni osim lika iz HQ tak da ono

Joe Masseria

Player
Player
POV od početka situacije je tu MG ne kršimo i dok sam išo u HQ nije niko pucao po meni osim lika iz HQ tak
dogovoreno vidjet cemo ko sta krsi od vas i od nas ...a igore imas dvije situacije koje ti ne kacim ,ali sada hocu.Pa cemo zajedno u demorgan ;)

Joe Masseria

Player
Player
Mi cemo odraditi svoje kazne a i ti svoju ,samo sto ti ostajes forum debilcina a mi ostajemo RAJA i dalje ,ti to nmzes da razumijes .

Thounder Wolf

https://imgur.com/pPJswJQ
Player
nema veze sve jedno si usao u hq brt meni nije tela kocnica raditi zato sam vas cuknuo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom