Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15983
Players nickname
Papic_Low
Suspect ID
34243
Date of violation
Aug 7, 2023
Time of violation
17:49
Proofs
https://ibb.co/dDKtR2Z

Pap1c

Player
Player
Sve se vidi na slikama decko nista nije vracao u skladiste kada smo videli logove i zvali ga da dodje 10-1 povisenim tonom on je napustio SAHP.

Lartaa Matia

Player
Player
Ja pancire nisam krao neka admini pogledaju sve logove i sve moje aute i vidit ce da nemam nista

Lartaa Matia

Player
Player
CEKAJ DRUZE JEL TI VIDIS KOLKA JA RAZLIKA VREMENA U UZIMANJU JA SAM UZO PANCIR SVAKI PUT KAD MI JE NEKO UNISTIO PANCIR

Doky Ryhs

oss0
Player
Ovako,
papicu kradja iz skladista je kada lik svake 3 minute uzme po jedan pancir pa da krenemo prva slika u 20:21 je uzeo 2 pancira jer je tada bio Nosac aviona i rekli ste da svi uzmu po 2 pancira.
i uzeo je pancir oko 17h i onda nie uzimo do nosaca.
Na drugoj slici je uzeo pancir u 12 i nije ga uzimo do 19h
Onda na 3 slici je uzeo pancir i vratio ga nakon 10 min
i uzeo je pancir u 12h i onda u 2
Na 4 slici je uzeo pancir opet za nosac i onda sutradan u 12 pa je onda 18:45
i onda opet sutradan u pola 1
i ovo na kraju na zadnjoj slici je uzeo pancire i imao ih cijeli dan s njim sam isao u patrolu i isli smo na svaki 10-10 i pukli su mu
A razlog livanja organizacije od strane mene i njega je : Zato sto je Danko odjednom uhapsio naseg frenda Aisha Shinigami i zaprljo mu dosije onda smo mi mislili da ce i nas i nismo htijeli da opet moramo cistit dosije i samo smo livali.

Last edited:

Milan Cash

Player
Player
milane brt pa zar ne treba da lik da napise ono pravilo G.P a ne Kradja iz skladista

Status
Not open for further replies.
Top Bottom