Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23324
Players nickname
Filip Black
Suspect ID
40197
Date of violation
Aug 7, 2023
Time of violation
18:02
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=CoBnr3h03bU&ab_channel=LipBebo

Filip Dotexe

Player
Player
Znaci 3 likovi iz crew porodice CREW, ID:40197 , ID:47105, ID:46871
Ceo dan rade rdm ispred nase kuce, ceo dan ja snimam od 12 popodne.
Druga stvar u kucu ne moze da se udje jer su ocigledno celu fam garazu parkirali na ulaz nase garaze. Pustaju medo brundo kad nas ubiju, iz nekog razloga su se usilili a konstantno im se vracam samo da bih mogo da ih snimam. Rade seksualne animacije iznad nas kad nas ubiju itd itd. evo jedan pov za sad i screen shot garaze.

Video:

Screenshot.

Filip Dotexe

Player
Player
Ma buraz briga me sta sve imate iskreno. Naucite pravila malo kako se igra na ovom serveru itd pa nastavite. Osnovne stvari ocigledno ne znate, pocevsi od vaseg lidera pa do ovog 47k id koji ima 10 godina i nema sta da radi dok ne pocne skola pa blei tako ispred tudje fem kuce i samo rafalise i sili se a ne kapira da se bukvalno pojavljujemo da ga snimimo. Samo tolko jaki mozete da budete kad vas ne puca neko i kad ne postujete pravila servera. Tako sa buraz udalji se odavde i gledaj svoja posla.

Tenatako

banned.
Player
Ma buraz briga me sta sve imate iskreno. Naucite pravila malo kako se igra na ovom serveru itd pa nastavite. Osnovne stvari ocigledno ne znate, pocevsi od vaseg lidera pa do ovog 47k id koji ima 10 godina i nema sta da radi dok ne pocne skola pa blei tako ispred tudje fem kuce i samo rafalise i sili se a ne kapira da se bukvalno pojavljujemo da ga snimimo. Samo tolko jaki mozete da budete kad vas ne puca neko i kad ne postujete pravila servera. Tako sa buraz udalji se odavde i gledaj svoja posla.
Kme kme sto me niste ubili onda kme kme🙈🍼😵

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 40197 dobit će kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom