Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10683
Players nickname
Dominus Petrovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 30, 2022
Time of violation
17h-23h
Proofs
https://imgur.com/a/JC7BGeP

Dominus Petrovic

Player
Player
Pozdrav svim adminima, prvo zelim da vam pozelim srecu u pregledanju ovih failova od strane drzavne org Vlade. E ovako da krenemo, ja sam pratio rad vlade u periodu od 17h-23h zbog njihovih failova, koji su ucestali i sve veci. Naime, prvo sam primetio kako su ubili puskom lice tj 3-4 clana vlade su pocinila RDM ispred zgrade vlade, ne znam tacan razlog, takodje, ublizite sliku i vidi se da zaposlenik u vladi nosi pusku i puca lice na podu, evo slika: , evo druga slika gde se jos jasnije vidi: Prevelika sramota, znam i ja, ali sam kasnije nastavio da ih posmatram dvogledom i primetio sam kako jedan clan USSS jedinice prilazi meni, prelazi granicu vlade tj trotoar njihov, dolazi do mene i pretio mi je da sklonim dvogled i da odem odavde, iako sam ja stajao na putu preko puta vlade, nazalost nisam stigao da snimim sve ovo, ali evo slika kako je presao njihovu granicu i dosao do mene: ID tog lica je 15439, mozemo uociti da je lice novije u gradu i da nije upoznato sa pravilima.
Treca greska je ta da sam ja i par ostalih likova cekali punih sat ipo da neko dodje da nam izda dozvolu za oruzje, od 21h do 22h30min, gde su nam dosli zaposlenici vlade i pricali da je njima radno vreme do 22h, iako sam ja pitao admine i odgovorili su mi da je od 11h-23h. Evo slike koje ukazuju na to da nikog nije bilo u vladi u periodu od 21h-22h30min
Evo 3 slike koje sve to pokazuju: Zalio sam se i prosli put kada sam cekao 2h na vratima i nije bilo nikog, ali admin je rekao da ce da upozori lidera, sto nije uopste promenilo situaciju, ovo se desava vec par dana uzastopno i mislim da je vlada dosta neodgovorna prema gradjanima i da ih ukratko nije briga o tome, mislim da treba da bude sankcionisana ovaj put zbog krsenja ovih pravila. Njihovi cesti izgovori su: tada je bio event, nismo mogli, on zeli da nam nabaci warn...Poenta je ta da vlada uvek mora da ima nekoga na vratima, bez obzira na event i vreme, naravno sve do 23h dokad im je radno vreme, a to pravilo sam primetio da ne znaju ni najvisi rankovi u ovoj organizaciji sto je sramota...

Hvala adminima koji su izdvojili svoje vreme i pregledali ovu zalbu.

DopeChef

Player
Player
Ako si od 17h popodne bio ispred vlade, zasto nisi dosao da dodjes da pitas sta ti treba? Da sam ja bio na njegovom mestu, ja bi te lisio slobode jer ja ne znam da li si ti spijun ili sta si.. Sto se tice tog vremena mi smo imali razne aktivnosti gde su svi ljudi bili potrebni cak i zaposlenici u civilnom sektoru. Ja imam kompletan video snimljen kada sam ti rekao da zgrada vlade radi do 22h pa sam dosao do tebe da se ispravim i kazem da radi do 23h.
S obzirom da imam kompletan POV situacije kada smo pricali, zatrazicu od admina da te banuju za RAZNA RP PRAVILA KOJA SU PREKRSENA. Da li si novinar pa si snimao kamerom? Da li si foto reporter pa si slikao slike? Kako mozes slikati kroz dvogled? Da li znas sta se desavalo ispred zgrade vlade i zasto je lice ranjeno? I jos jedan savet, ako nemas sta da radis, bolje bi bilo da se malo edukujes umesto da radis to sto radis. Kada sam te na kraju pitao "Sta treba za Vas gospodine" ti si rekao nista umoran sam doci cu sutra.
Samim tim sto ni ti sam ne znas sta hoces, ja bi molio da se objasnis pre nego sto napises ovakve nebuloze. To sto pricas da se vec nekoliko dana uzastopno desava da nema niko u zgradi vlade to je takodje nebuloza, sada je 12 sati ja sam zavrsio sluzbu tek sada kao i moji ljudi, te su otisli na event.
S obzirom da imam bodycam i da non stop snimam svakakve situacije i nebuloze mozemo ovo resiti i na drugi nacin. Ja kao i ostali dolazimo na server i igramo se onda kada mi to mozemo, ako se tebi ne svidja onda pisi zalbe i dalje. A poenta vlade je sto bi ja stavio da radi do 20h a ne do 23h gde u svetu zgrada vlade radi do 23?? Po serverskim pravilima GOV radi do 22h a nasa je dobra volja da radimo posle toga. Budi mi pozdravljen i radi nesto konstruktivno..

Samo da dodam lice koje je oboreno, je doslo motorom i utrcalo u zgradu vlade, nije htelo da stane i naravno da je bilo oboreno, nakon toga je smo pozvali LSPD i odveli su lice dalje.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom