Pozdrav svim adminima, prvo zelim da vam pozelim srecu u pregledanju ovih failova od strane drzavne org Vlade. E ovako da krenemo, ja sam pratio rad vlade u periodu od 17h-23h zbog njihovih failova, koji su ucestali i sve veci. Naime, prvo sam primetio kako su ubili puskom lice tj 3-4 clana vlade su pocinila RDM ispred zgrade vlade, ne znam tacan razlog, takodje, ublizite sliku i vidi se da zaposlenik u vladi nosi pusku i puca lice na podu, evo slika:
, evo druga slika gde se jos jasnije vidi:
Prevelika sramota, znam i ja, ali sam kasnije nastavio da ih posmatram dvogledom i primetio sam kako jedan clan USSS jedinice prilazi meni, prelazi granicu vlade tj trotoar njihov, dolazi do mene i pretio mi je da sklonim dvogled i da odem odavde, iako sam ja stajao na putu preko puta vlade, nazalost nisam stigao da snimim sve ovo, ali evo slika kako je presao njihovu granicu i dosao do mene:
ID tog lica je 15439, mozemo uociti da je lice novije u gradu i da nije upoznato sa pravilima.
Treca greska je ta da sam ja i par ostalih likova cekali punih sat ipo da neko dodje da nam izda dozvolu za oruzje, od 21h do 22h30min, gde su nam dosli zaposlenici vlade i pricali da je njima radno vreme do 22h, iako sam ja pitao admine i odgovorili su mi da je od 11h-23h. Evo slike koje ukazuju na to da nikog nije bilo u vladi u periodu od 21h-22h30min
Evo 3 slike koje sve to pokazuju: Zalio sam se i prosli put kada sam cekao 2h na vratima i nije bilo nikog, ali admin je rekao da ce da upozori lidera, sto nije uopste promenilo situaciju, ovo se desava vec par dana uzastopno i mislim da je vlada dosta neodgovorna prema gradjanima i da ih ukratko nije briga o tome, mislim da treba da bude sankcionisana ovaj put zbog krsenja ovih pravila. Njihovi cesti izgovori su: tada je bio event, nismo mogli, on zeli da nam nabaci warn...Poenta je ta da vlada uvek mora da ima nekoga na vratima, bez obzira na event i vreme, naravno sve do 23h dokad im je radno vreme, a to pravilo sam primetio da ne znaju ni najvisi rankovi u ovoj organizaciji sto je sramota...
Hvala adminima koji su izdvojili svoje vreme i pregledali ovu zalbu.
Treca greska je ta da sam ja i par ostalih likova cekali punih sat ipo da neko dodje da nam izda dozvolu za oruzje, od 21h do 22h30min, gde su nam dosli zaposlenici vlade i pricali da je njima radno vreme do 22h, iako sam ja pitao admine i odgovorili su mi da je od 11h-23h. Evo slike koje ukazuju na to da nikog nije bilo u vladi u periodu od 21h-22h30min
Evo 3 slike koje sve to pokazuju: Zalio sam se i prosli put kada sam cekao 2h na vratima i nije bilo nikog, ali admin je rekao da ce da upozori lidera, sto nije uopste promenilo situaciju, ovo se desava vec par dana uzastopno i mislim da je vlada dosta neodgovorna prema gradjanima i da ih ukratko nije briga o tome, mislim da treba da bude sankcionisana ovaj put zbog krsenja ovih pravila. Njihovi cesti izgovori su: tada je bio event, nismo mogli, on zeli da nam nabaci warn...Poenta je ta da vlada uvek mora da ima nekoga na vratima, bez obzira na event i vreme, naravno sve do 23h dokad im je radno vreme, a to pravilo sam primetio da ne znaju ni najvisi rankovi u ovoj organizaciji sto je sramota...
Hvala adminima koji su izdvojili svoje vreme i pregledali ovu zalbu.