Admin Gerrito Malchiny me poslao u zatvor na 3 sata zbog navodnog FearRP pravila koje nisam poznavao jer nigdje nije ni navedeno. Ubijen sam vise puta, te zatim zavrsio u zatvoru. Dogadjaju je on navodno prisustvovao te je prilikom razgovora sa mnom iznosio neosnovane tvrdnje i DEBILAN nacin rada administracije koja se izivljava na igracima koji normalno i posteno igraju na serveru. 5 djecaka koji su vristali u isti glas te me ubili vise puta zaredom su navodno u pravu, a ja koji ih, prvo nisam cuo ni razumio, drugo i da jesam ne poznajem ovo pravilo koje sam prekrsio nisam u pravu i moram 3 sata da hodam u krug zbog ovog propusta. Da, znam da cete reci admin je postupio ispravno (iako nije), ali neka pravila se moraju ili mijenjati ili izbaciti jer ovo je u najmanju ruku DEBILNO i neposteno prema igracima koji se slucajno zateknu u slicnoj situaciji i nepoznavajuci pravilo zavrse ovako.
Jos, na sve to, ponasa se prema meni kao da sam retardiran i nepismen, sto svakako nisam. Nadam se da prije nego sto neko postane administrator mora proci makar test licnosti ili opste pismenosti i kulture, jer kako vidim, i tu ste napravili veliki propust, jer to ocigledno nije slucaj.
Hvala.
Jos, na sve to, ponasa se prema meni kao da sam retardiran i nepismen, sto svakako nisam. Nadam se da prije nego sto neko postane administrator mora proci makar test licnosti ili opste pismenosti i kulture, jer kako vidim, i tu ste napravili veliki propust, jer to ocigledno nije slucaj.
Hvala.