Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected 3 sata zatvora zbog pravila koje nigdje nije jasno naglašeno niti istaknuto.

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39618
Players nickname
Dzeepa Dzeepic
Administrators nickname
Gerrito Malchiny
Date
Aug 8, 2023
Time
21:19
Proofs
N/A

dzeepa

Player
Player
Admin Gerrito Malchiny me poslao u zatvor na 3 sata zbog navodnog FearRP pravila koje nisam poznavao jer nigdje nije ni navedeno. Ubijen sam vise puta, te zatim zavrsio u zatvoru. Dogadjaju je on navodno prisustvovao te je prilikom razgovora sa mnom iznosio neosnovane tvrdnje i DEBILAN nacin rada administracije koja se izivljava na igracima koji normalno i posteno igraju na serveru. 5 djecaka koji su vristali u isti glas te me ubili vise puta zaredom su navodno u pravu, a ja koji ih, prvo nisam cuo ni razumio, drugo i da jesam ne poznajem ovo pravilo koje sam prekrsio nisam u pravu i moram 3 sata da hodam u krug zbog ovog propusta. Da, znam da cete reci admin je postupio ispravno (iako nije), ali neka pravila se moraju ili mijenjati ili izbaciti jer ovo je u najmanju ruku DEBILNO i neposteno prema igracima koji se slucajno zateknu u slicnoj situaciji i nepoznavajuci pravilo zavrse ovako.
Jos, na sve to, ponasa se prema meni kao da sam retardiran i nepismen, sto svakako nisam. Nadam se da prije nego sto neko postane administrator mora proci makar test licnosti ili opste pismenosti i kulture, jer kako vidim, i tu ste napravili veliki propust, jer to ocigledno nije slucaj.

Hvala.

aleksa5669

Player
Player
Niko tebi nije kriv sto ti nisi poznavao pravilo pa onda radiš KRP

Jasno ima napisano pravilo

I jasno se zna šta je pravilo FEAR RP

Nauci pravila servera pa onda udji u igru , a nemoj da kvariš tudji RolePlay

Molim cjenjenu administraciju da navedenog igraca kazne IN Game radi vrijedjanja Administracije i zanimljivog projekta

dzeepa

Player
Player
Niko tebi nije kriv sto ti nisi poznavao pravilo pa onda radiš KRP

Jasno ima napisano pravilo

I jasno se zna šta je pravilo FEAR RP

Nauci pravila servera pa onda udji u igru , a nemoj da kvariš tudji RolePlay

Molim cjenjenu administraciju da navedenog igraca kazne IN Game radi vrijedjanja Administracije i zanimljivog projekta
Koga sam i kada uvrijedio? I da, niko te nista nije pitao. Sta je pravilo FearRp i gdje sam mogao naici na isto tokom izrade naloga i log-in u igru i na sam server?

dzeepa

Player
Player
Imaš posebnu sekciju PRAVILA SERVERA i prouci pravila servera
Opet ponavljam, pravilo se ne moze prekrsiti ukoliko ga ne znas. Ubijen sam vise puta i nakon toga zavrsio 3 sata u zatoru. Ja nisam izbjegavao RP niti sam znao ukoliko "ne podignem ruke" ili sta vec da mogu zavrsiti u zatvoru. Pritom to sve sa "dizanjem ruku" se desilo u 10 sekundi, kao i zatvor. Prije toga sam ubijen vise puta bez ikakvog upozorenja. Naravno bez POV se ne moze nista, ali ne snimamo svi video igru.

aleksa5669

Player
Player
Pravilo se ne moze moze prekršiti ako ne znaš pravilo

Svaka cast , sve si mi rekao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom