By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dao si mu 100 dmg okruglo a da bi ubio trebas dati 103 ili 108+ damageUzeo sam mu 100 dameg a nije umro
Admin mi je reko da kad mu dam 100 ili mise damege treba da umre tako da ja ne znam tu ko je u pravuDao si mu 100 dmg okruglo a da bi ubio trebas dati 103 ili 108+ damage
admin ce odluciti dal ce kazni ili ne tako da ja se ne mesam to nije moj poso moj poso je da pokusam da smaknem sto vise citeraDao si mu 100 dmg okruglo a da bi ubio trebas dati 103 ili 108+ damage
sto meni imas traziit pov kad nije mene hito 70 15 15 neg drugog lika a i svakako da je mene hito to nije dovoljno da umre jer ima glitch treba me hitati preko 100 a ne samo 100Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 16362
Imate rok 20 sati
dostavi samo pov i ggsto meni imas traziit pov kad nije mene hito 70 15 15 neg drugog lika a i svakako da je mene hito to nije dovoljno da umre jer ima glitch treba me hitati preko 100 a ne samo 100
delete sam gadostavi samo pov i gg
Videli ste sta je napiso tako da sakcijeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Imate rok 20H
kojii ti imas problem,vidim da ne znas sta radis kao sto tefo ne zna da pregleda zalbe za cheatVideli ste sta je napiso tako da sakcije
Tefo da ti objasnim par stvari:Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Imate rok 20 sati
Rev pejtani sa sokicem u tell je sve nisam ga ni jednom u glavu pogodiorevolver paintani kada hitas dize zapravo 69,5 tako nesto dmga ali skripta zaukruti na veci broj te radi toga on nije umro i ovo je totalno normalni i nije prvi put da je videno
Moraš da ga držiš 48h, svakako mu uradite PC Check s obzirom da izbjegava ban od 60 dana za cheat sa banom od 30 dana zbog ne imanja POV-a u roku od 48hdelete sam ga
Moras mu uglavnom skinuti vise od 100 hpa da bi ga ubioRev pejtani sa sokicem u tell je sve nisam ga ni jednom u glavu pogodio