LAGANO IZVLACENJEEEEEEE !!!!Moras mu uglavnom skinuti vise od 100 hpa da bi ga ubio
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!LAGANO IZVLACENJEEEEEEE !!!!Moras mu uglavnom skinuti vise od 100 hpa da bi ga ubio
sta pricas ti deckoMoraš da ga držiš 48h, svakako mu uradite PC Check s obzirom da izbjegava ban od 60 dana za cheat sa banom od 30 dana zbog ne imanja POV-a u roku od 48h
sta jedes govna juce si poceo igrat ne mozes meni objasnjavat kad veze nemasKoliko ja vidim vjeroajtno je ili uradio bug da nekako ima pancir, ili je nekako implementirao Kid****s mod menu, što isto treba provaliti kako s obzirom da se RageMP, već odavno ne pokreće kao GTAV.exe, već kao ragemp_v.exe, tako da je uz cheat i manipulirao laucherom i RageMP-om.
Druze nemam veze sa ovom zalbom samo ti kazem da naucist nesto posto pojma nemasLAGANO IZVLACENJEEEEEEE !!!!
OKsta jedes govna juce si poceo igrat ne mozes meni objasnjavat kad veze nemas
kakvih 60dana ioonako ne visim po cijeli dan po igrici ko ti vidi se da imas bolest nekuOK
moze da se dogovorimo da me naucis za 60 dana