NEMAS POV SA INFormala to ti je ban 30 dana tako da ono i da je to istina ti nemas pov sa informala
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!NEMAS POV SA INFormala to ti je ban 30 dana tako da ono i da je to istina ti nemas pov sa informala
DOSTAVI POV NEVERUJEM TIMarlone i sam si cuo da sam puco u kucicu i ubio te
TI RADIS bug abuse i plus Nemas pov sa INFA nemoj da seresJa dabih tb okacio povuko bi jer se moze pucat kroz to ali vec ako nisi znao znaces od sad do uvek dok ne popRAVE
JA ZAGTEVAM POV JER MOZDA IMAS TI WAL HAK I TO JE TO POV DA MI DOSTAVIS A SADA CU SE ZALIM NA ADMINISTRACIJU STO KASNI !) H I NIJE TE KAZNILAa ja zahtevam da ne jer nista nije napravio samo te je ubio na inf
kakav wal hack neigramo cs da wal hakujem sta priJA NECU SE VISE Svadzam admin je vido da nemas pov to ti je 30 dana ban tako da lagan si
Ma on meni u areni puco pored glave on mene hita i vrv nece ni dostavi pob
Daj mi pov sa eventa mozda si koristio hit box mozda nes drugo to nije pov koji se trazievo dokaz da moze da se puca kroz kucicu
OCU POV!! sumljiv si mi i to je to sa informaladruze isti je dogaz samo sto nije inf nego je normalno
ko sto svi znaju da ti imas hitboxsta sam ti sumnjiv gacis gluposti decko jesi ljubomoran zato sto sam uzeo tu poziciu i bukv svako zna da se kroz taj zid moze busiti