Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 3.2, G.P 6.15, CD, MG I Familija Crew

Status
Not open for further replies.
Your ID
36589
Players nickname
Paco Pacic
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 9, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/II1zAmqdbms

Filip Dotexe

Player
Player
Vuk21, npc zapravo ne mora da bude lik koji nije karakter na grandovom serveru, mozes da budes i ti kao osoba pod tudjim uticajem izgradjuje misljenje koje nije njegovo nego tudje, mozda ti ne bi bio takav kakav jesi da npr nisi tu od pocetka s njim koji te pogresno uci?

Filip Dotexe

Player
Player
Mislim Vuce nemoj pogresno da me shvatis, nije nuzno da bude lose misljenje, zapravo u vasem slucaju jeste sta da ti kazem, samo pogledaj iz vaseg komflikta sa nama ko je ovde izaso sa brdo demorgana i warnova a ko nije ni jedan dobio

Filip Dotexe

Player
Player
Ma brate i da rade irl to i da se kurcecpo birtijama, opet ovde ima pravila servera neka, a ovi ga preterase danima.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Nisam hteo da se oglašavam ali prosto moram jer mi se sere od balavandera više. E ovako balavci iz anonymus familije kad nekog reportate i pokušate da nabijete warn prvo okačite pov cele situacije i nemojte da šaljete ovog pogubljenog teletabisa da dolazi sam među nas 10 da bi nešto snimio i bejtovao tu po ceo dan kao jadnik jer IC kroz RP nije u stanju ni sline da obriše. Zamolio bih višeg admina da malo detaljnije pogleda POV od dotičnog i razmisli o tome šta onaj batica traži ispred naše fam kuće vs 10 pušaka. Jel on to rođen na kriptonu pa nema strah. Iskreno prepun mi je kurac slinavaca koji sline po forumu na svakih 5 sekundi i jedina reč u vokabularu je IDEŠ NA GLADSKI. Još jednom ću zamoliti sve admine da napokon krenu da kažnjavaju BEJTING jer to pravilo itekako postoji. Ovakvi slučajevi koji žive život na grandu teraju ljude sa projekta zbog svojih komplexa, pustite nas više jebeno da igramo ne kvarite svaki vid RP-a. Tako da sve što smo mi prekršili i admini smatraju da je prekršeno kaznite ne bunimo se niti ćemo ikada plakati kao pojedine sisice po forumu. Ali zato počnite da kažnjavate i njihovo svesno nameštanje warnova bejtovanjem jer nisu sposobni za bilo šta drugo.

Takođe da dodam da smo za ovu situaciju juče već kažnjeni od strane admina Kristine. Tako da dečko džabe trimuješ klipove da od jednog praviš 10 kako bi nabio warnove

Last edited:

Filip Dotexe

Player
Player
Pa takvima kao vi i bitno je da se nabije warn. Mozes ti decko da pricas sta hoces, onaj medo brundo i ostala kompanija koji su prvi dan visili ispred nase kuce poredjali pola vase garaze na ulaz nase, pucali cim nas vide nikako ne govori ovde da mi nekog bejtamo, pa sad idi citaj pravila malo i one klince nauci posle toga malo nesto (kad ti naucis) pa onda vidi dal ce se tripujes kako je tvoj deo auto puta i ulica, ili jednostavno idite brate na neki dm server i tripujte se sta ocete. Svakako iz svega prilozenog ne znate pravila i to je to. Nije nigde ovde sto ti pricas da je nekog strah su gluposti jer vise ne znas sta ces da kazes i gde ces druze. Odjebite i gledajte svoja posla i to je to. RP kakav vi pruzate nije RP. Kraj price

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Pa takvima kao vi i bitno je da se nabije warn. Mozes ti decko da pricas sta hoces, onaj medo brundo i ostala kompanija koji su prvi dan visili ispred nase kuce poredjali pola vase garaze na ulaz nase, pucali cim nas vide nikako ne govori ovde da mi nekog bejtamo, pa sad idi citaj pravila malo i one klince nauci posle toga malo nesto (kad ti naucis) pa onda vidi dal ce se tripujes kako je tvoj deo auto puta i ulica, ili jednostavno idite brate na neki dm server i tripujte se sta ocete. Svakako iz svega prilozenog ne znate pravila i to je to. Nije nigde ovde sto ti pricas da je nekog strah su gluposti jer vise ne znas sta ces da kazes i gde ces druze. Odjebite i gledajte svoja posla i to je to. RP kakav vi pruzate nije RP. Kraj price
Šmekeru okačite pov cele situacije gde radite VDM i gde tvoj teletabis radi FEAR kad smo mu rekli da sedne u kola pa je pustio govance u gaće i onda je tvoj šumaher pogazio sve naše. Budi mudonja pa okači sve. A što se RPa tiče za vas smo izmislili rp, pošto je vaš rp max da postavite panel, a čak vam i to uzmemo koliko ste jadni 😂

I veruj mi nećemo ići nigde već ćemo sad ostati samo vas da karamo. Sad ste nam dali zabavu i hvala vam na tome, vidimo se u igri šmekerčino. I da imamo i mi nvidiju pa ćemo se kačiti može i tako

Filip Dotexe

Player
Player
ja ne znam za tu situaciju. Ti okaci pov ako postoji? Admine apsolutno verujem da ne interesuje ni ovo sad sto se mi prepucavamo a ni ja ne vidim poentu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom