Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 3.2, G.P 6.15, CD, MG I Familija Crew

Status
Not open for further replies.
Your ID
36589
Players nickname
Paco Pacic
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 9, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/II1zAmqdbms

Tobias Rieper CREW

Player
Player
ja ne znam za tu situaciju. Ti okaci pov ako postoji? Admine apsolutno verujem da ne interesuje ni ovo sad sto se mi prepucavamo a ni ja ne vidim poentu.
A to ne znaš amneziju si dobio iznenada e vidiš mi znamo pa ćemo se kačiti, tražili ste kurca, sad ćete i dobiti. Pa ko više izdrži, i samo nastavi da snimaš i trimuješ trebaće ti hard od 10 tb zato što se previše kurčiš a ne znaš da letiš

Filip Dotexe

Player
Player
Jel ti tesko buraz sto ne mozes po pravilima da nadmudris nekog. Znas kako se osecam brate sto nismo opalili ni jedan metak, sto niko iz moje fam nije dobio ni jedan demorgan. A vi ste dobili brda svega ????
Redline >>>>>>>>>>>>>>>>>tobias i medvedici

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Jel ti tesko buraz sto ne mozes po pravilima da nadmudris nekog. Znas kako se osecam brate sto nismo opalili ni jedan metak, sto niko iz moje fam nije dobio ni jedan demorgan. A vi ste dobili brda svega ????
Druže
E pa sad se spremite da dobijete poklone od nas, karma je čudo bato. Sad ćeš da vidiš kako se igra po pravilima, pričaš o pravilima dolazi 1 lik i radi fear 20x ispred naše kuće u nadi da nabije warn. Pokri se ušima i uživaj u ingame karanju koje te čeka. Pošto ste veliki poznavaoci pravila i forum ratnici imaćete čast da to i pokažete

Filip Dotexe

Player
Player
To pricas da ces da radis vdm pa ce da ostaju crvene linije po ulici ili? Sakalcic ne znam ko je iskreno da ti kazem tako da reci mu ti. Ti ovde sa ovo spremanje mi sada oc pricas da cemo mi da imamo ic problem sa vama ? Bravo bravo 😄

Tobias Rieper CREW

Player
Player
To pricas da ces da radis vdm pa ce da ostaju crvene linije po ulici ili? Sakalcic ne znam ko je iskreno da ti kazem tako da reci mu ti. Ti ovde sa ovo spremanje mi sada oc pricas da cemo mi da imamo ic problem sa vama ? Bravo bravo 😄
Znaš ti vrlo dobro sve vidimo se u igri forum ratniče

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Kakve ja veze oc imam sa tobom, nebitan si mi potpuno. Služiš mi isključivo za sprdnju

Tobias Rieper CREW

Player
Player
toxicnost lidera?
Kakva toxičnost čemu se ti nadaš druže. Ja sve vreme pričam o igri džabe pokušavaš... Ulica u igri oc me ne zanimate. A ic mogu da radim šta god poželim a admini neka rade svoj posao kako misle i to je to, tu možete samo da snimate i plačete. Ajde smislite neki drugi pokušaj da nekom smestite warn/ban. Samo se brukate

Paco Thirdstreet

Player
Player
Nisam hteo da se oglašavam ali prosto moram jer mi se sere od balavandera više. E ovako balavci iz anonymus familije kad nekog reportate i pokušate da nabijete warn prvo okačite pov cele situacije i nemojte da šaljete ovog pogubljenog teletabisa da dolazi sam među nas 10 da bi nešto snimio i bejtovao tu po ceo dan kao jadnik jer IC kroz RP nije u stanju ni sline da obriše. Zamolio bih višeg admina da malo detaljnije pogleda POV od dotičnog i razmisli o tome šta onaj batica traži ispred naše fam kuće vs 10 pušaka. Jel on to rođen na kriptonu pa nema strah. Iskreno prepun mi je kurac slinavaca koji sline po forumu na svakih 5 sekundi i jedina reč u vokabularu je IDEŠ NA GLADSKI. Još jednom ću zamoliti sve admine da napokon krenu da kažnjavaju BEJTING jer to pravilo itekako postoji. Ovakvi slučajevi koji žive život na grandu teraju ljude sa projekta zbog svojih komplexa, pustite nas više jebeno da igramo ne kvarite svaki vid RP-a. Tako da sve što smo mi prekršili i admini smatraju da je prekršeno kaznite ne bunimo se niti ćemo ikada plakati kao pojedine sisice po forumu. Ali zato počnite da kažnjavate i njihovo svesno nameštanje warnova bejtovanjem jer nisu sposobni za bilo šta drugo.

Takođe da dodam da smo za ovu situaciju juče već kažnjeni od strane admina Kristine. Tako da dečko džabe trimuješ klipove da od jednog praviš 10 kako bi nabio warnove
kako ste kaznjeni za ovu situaciju kad se jasno na povu vidi da je ova situacija bila 3 sata prije situacije zbog koje ste dobili warn?

Tobias Rieper CREW

Player
Player
kako ste kaznjeni za ovu situaciju kad se jasno na povu vidi da je ova situacija bila 3 sata prije situacije zbog koje ste dobili warn?
Ta situacija je bila minut pre situacije za koju smo kaznjeni a to je bilo sve ovo što ste već naveli, trimovali ste pov i od jedne situacije napravili dve, samo se blamirate. Nisu svi budale kao što mislite, imamo i mi kamere pa ćemo se terati polako tek smo počeli. I opet me zanima šta tvoj čovek traži ispred moje kuće sam i nakon upozorenja koje ste isekli bata se ne pomera, i naravno da ga ne bi ubili jer je sam mi smo ga udarali. Sledeći put ćete lepo biti okačeni za bejting sa svim dokazima da se vidi malo i druga strana priče. To što mi nismo hteli da kačimo ništa je naš problem, ali sad ćemo istom metodom kao i vi da vidite kako je to top. Neću se više smarati sa vama, uživajte u igri i vidimo se na forumu.

Last edited:

Paco Thirdstreet

Player
Player
Ta situacija je bila minut pre situacije za koju smo kaznjeni a to je bilo sve ovo što ste već naveli, trimovali ste pov i od jedne situacije napravili dve, samo e blamirate. Nisu svi budale kao što mislite, imamo i mi kamere pa ćemo se terati polako tek smo počeli. I opet me zanima šta tvoj čovek traži ispred moje kuće sam i nakon upozorenja koje ste isekli bata se ne pomera, i naravno da ga ne bi ubili jer je sam mi smo ga udarali. Sledeći put ćete lepo biti okačeni za bejting sa svim dokazima da se vidi malo i druga strana priče. To što mi nismo hteli da kačimo ništa je naš problem, ali sad ćemo istom metodom kao i vi da vidite kako je to top
imam i duzi pov od dovoljnog od obje situacije koji moze odkazati kako ovo nije ista situacija

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Oci cijeli pov di ti je viša sila malo pojasnila stvari
Tačno aldin verstapen je bio tu lično sam ga zvao jer je tvoj batica bejtovao 15 min ispred kuće i radio fear. Ali kao što sam rekao radite šta želite i uživajte u igri, imaćete šta da čitate po forumu ovih dana bićete glavne zvezde foruma da vidimo koliko to dobro poznajete pravila o kojim pričate non stop. A ovim warnovima koji vam ispunjavaju život uvaljujete sebe u još veća sranja a toga niste ni svesni. A veruj mi nama nećete nauditi samo ćete nas ojačati, mnogi su pokušavali to pre vas pa im se obilo o glavu. A mi smo i dalje tu. Vidimo se 😎

Last edited:

Dakigas13

Player
Player
Pa takvima kao vi i bitno je da se nabije warn. Mozes ti decko da pricas sta hoces, onaj medo brundo i ostala kompanija koji su prvi dan visili ispred nase kuce poredjali pola vase garaze na ulaz nase, pucali cim nas vide nikako ne govori ovde da mi nekog bejtamo, pa sad idi citaj pravila malo i one klince nauci posle toga malo nesto (kad ti naucis) pa onda vidi dal ce se tripujes kako je tvoj deo auto puta i ulica, ili jednostavno idite brate na neki dm server i tripujte se sta ocete. Svakako iz svega prilozenog ne znate pravila i to je to. Nije nigde ovde sto ti pricas da je nekog strah su gluposti jer vise ne znas sta ces da kazes i gde ces druze. Odjebite i gledajte svoja posla i to je to. RP kakav vi pruzate nije RP. Kraj price
Ne brukaj se po forumu bato😂😂😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom