Komicna grupa Crew postaje sve smijesnija iz sata u sat.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kindeksu na spavanjeKomicna grupa Crew postaje sve smijesnija iz sata u sat.
Kao da me briga jel cu bit mutean za mgSelf report radiš mg npc je mg
Moraću da te razočaram neće se ugasiti uživaj u strahuKrajnje je vreme da se ova familija ugasi
Toliko smo komični da ne smete da izađete iz kuće, i šaljete tinki vinkija da bejta budite mirni da ne dolazi medo brundo u posetuKomicna grupa Crew postaje sve smijesnija iz sata u sat.
Komicna grupa Crew postaje sve smijesnija iz sata u sat.
Za ovu situaciju smo juče kažnjeni. Džabe si trimovao povKomicna grupa Crew postaje sve smijesnija iz sata u sat.
Pa da bitno je da nabiješ warn po svaku cenu jer ne smeš da izađeš na ulicuKao da me briga jel cu bit mutean za mg
Šmekeru okačite pov cele situacije gde radite VDM i gde tvoj teletabis radi FEAR kad smo mu rekli da sedne u kola pa je pustio govance u gaće i onda je tvoj šumaher pogazio sve naše. Budi mudonja pa okači sve. A što se RPa tiče za vas smo izmislili rp, pošto je vaš rp max da postavite panel, a čak vam i to uzmemo koliko ste jadniPa takvima kao vi i bitno je da se nabije warn. Mozes ti decko da pricas sta hoces, onaj medo brundo i ostala kompanija koji su prvi dan visili ispred nase kuce poredjali pola vase garaze na ulaz nase, pucali cim nas vide nikako ne govori ovde da mi nekog bejtamo, pa sad idi citaj pravila malo i one klince nauci posle toga malo nesto (kad ti naucis) pa onda vidi dal ce se tripujes kako je tvoj deo auto puta i ulica, ili jednostavno idite brate na neki dm server i tripujte se sta ocete. Svakako iz svega prilozenog ne znate pravila i to je to. Nije nigde ovde sto ti pricas da je nekog strah su gluposti jer vise ne znas sta ces da kazes i gde ces druze. Odjebite i gledajte svoja posla i to je to. RP kakav vi pruzate nije RP. Kraj price
Idi dudlaj bukiju da vas čuva da smete da izađete iz kućeja ne znam za tu situaciju. Ti okaci pov ako postoji? Admine apsolutno verujem da ne interesuje ni ovo sad sto se mi prepucavamo a ni ja ne vidim poentu.