sve se vidi na povu, policija ih je ganjala, ugasila im motor i oni su uradili LTA
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemoj da lazes administraciju imam antiradar i ne mogu da mi gase motor i nisi vezan za situacijusve se vidi na povu, policija ih je ganjala, ugasila im motor i oni su uradili LTA
to te ne vadi iz situracije, opet si uradio LTANemoj da lazes administraciju imam antiradar i ne mogu da mi gase motor
snimak je pokrenut na tipku F12nevidi se kako kreces snimati ni kako zavrsavas ban 30d bolje povuci
ganjala te je policija i uradio si LTA, to te ne vadi iz situacijenisi ni povezan sa situacijom
- Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju);
uzivajZamolio bih admina koji pregldava zalbu da obrati paznju na ovo pravilo popunjavanje zalbi
- Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju);
brate ti ne znas ni prepisati pravilo, vidis li da ti pise "zalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom"Zamolio bih admina koji pregldava zalbu da obrati paznju na ovo pravilo popunjavanje zalbi
brate ti ne znas ni prepisati pravilo, vidis li da ti pise "zalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom" T
tako je napisso admin a ne ja
Nisam ja prepiso pravilo tako nego je tako napisano ako imas nesto protiv pisanja glavnog administratora obrati se njemu.brate ti ne znas ni prepisati pravilo, vidis li da ti pise "zalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom"