Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28792
Players nickname
Sakib Hraze
Suspect ID
41732 + 41607
Date of violation
Aug 10, 2023
Time of violation
1
Proofs
https://olx.ba/artikal/51418206/

Hrazze

G.O.A.T
Player
POV 1 -
0:15 - CR - ID: 41732 + 41607 (obojica me udaraju autom)
0:39 - G.P 6.15 - ID: 41732 + 41607 (obojica me pucaju cim su izbrojali, ali da su brojali po normalnim sekundama ne bi dosli ni do 3, a ne 5, 4, 3, 2, 1 su izbrojali po normalnim sekundama 5, 4)
Ja sam pobjegao jer ih je bilo 2 i pokusaju da me robaju a njih dvojica
Da se razumijemo, nisam baitovao, pratio sam ih i svirao jer 2 lika robaju i htio sam da ih snimim
02:35 - PG - ID: 41607 (dize me a njegov karakter je u mom autu i pola mog je u autu)

Sad ide pov 2 jer na bandicamu stalno puca snimanje pa moram startati novo
POV 2 -
02:48 - PG - ID: 41607 (pretrazuje nije se ni okrenuo pravo prema meni plus je udaljen metar dva)
03:58 - MG - ID: 41607 (ne moze nikako znati koliko po dzepovima tacno metaka imam, ja sam jednom bio kaznjen za ovo pa ocekujem da ce i ovaj kinder)

Last edited:

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Opet ovaj kamerman što radi za life invader al zamalo. Ide i snima šta drugi rade po serveru radeći KRP (prekidanje rp-a) a sam prekrši 10 pravila usput. Nemam više komentara za likove kao što si ti, da se ja nešto pitam a ne pitam se banovao bi te sa projekta za bejtovanje. Jer sve što radiš je bejtovanje drugih igrača i familija jer nisi sposoban da kroz igru uradiš bilo šta. Ali super samo mi daješ iz dana u dan sve više dokaza za bejting i hvala ti na tome jer ću imati kome to da prosledim. Gade mi se ljudi kao ti. Pozdrav

Last edited:

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Takođe na svakom povu ti piše TRIM što znači da si prepravio video i namestio kako tebi odgovara što znači da situacija nije od početka. Sledeća stvar prećutkuješ bag gde se ne vidi još 4 čoveka koja su pored... Tako da druže loše te uče ti iz forum akademije. Srećno ti bejtanje i nabijanje warnova nadam se da ti to ispunjava život i da te čini srećnim

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Na 1:53 drugog pova se vidi tvoja slika iz inventorija na kojoj se vidi da ih je četvorica. Bolje sredi taj toster od pc-a pun bagova

Hrazze

G.O.A.T
Player
Takođe na svakom povu ti piše TRIM što znači da si prepravio video i namestio kako tebi odgovara što znači da situacija nije od početka. Sledeća stvar prećutkuješ bag gde se ne vidi još 4 čoveka koja su pored... Tako da druže loše te uče ti iz forum akademije. Srećno ti bejtanje i nabijanje warnova nadam se da ti to ispunjava život i da te čini srećnim
Mora da bude trim jer ne zelim da se vidi ksko tvoji ljudi rade CR i bace me na plazu pa ja moram uraditi PG da se vratim na cestu.
Ti ne bi nista pisao i srao da znas da neces dobiti kaznu, ali hoces.
Sretno zz

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Mora da bude trim jer ne zelim da se vidi ksko tvoji ljudi rade CR i bace me na plazu pa ja moram uraditi PG da se vratim na cestu.
Ti ne bi nista pisao i srao da znas da neces dobiti kaznu, ali hoces.
Sretno zz
Ne mora da bude trim nego ti krojiš kako tebi godi jer si ti prekrišio sve moguće što postoji i bejtaš danima već. Šta je tebi sad kao žao mojih ljudi a već ste nam nabili dva warna. Ajde trimuj tu i snimaj jedino to i znaš, a rukice kupuješ na ali expresu. A vidiš i sam da ne znaš šta pričaš upravo si rekao da si trimovao klip da bi prikrio svoj PG, a na cestu možeš da se vratiš i bez PGA ali jbg to moraš da umeš a ti očigledno ne umeš. Nemam komentar ti si dečko neviđen lik majke mi.

Hrazze

G.O.A.T
Player
Na 1:53 drugog pova se vidi tvoja slika iz inventorija na kojoj se vidi da ih je četvorica. Bolje sredi taj toster od pc-a pun bagova
🤣🤣🤣🤣
Ne mora da bude trim nego ti krojiš kako tebi godi jer si ti prekrišio sve moguće što postoji i bejtaš danima već. Šta je tebi sad kao žao mojih ljudi a već ste nam nabili dva warna. Ajde trimuj tu i snimaj jedino to i znaš, a rukice kupuješ na ali expresu. A vidiš i sam da ne znaš šta pričaš upravo si rekao da si trimovao klip da bi prikrio svoj PG, a na cestu možeš da se vratiš i bez PGA ali jbg to moraš da umeš a ti očigledno ne umeš. Nemam komentar ti si dečko neviđen lik majke mi.
Ako nisi znao PG je kad ides preko 50 km/h
Ocito je da tvoji teletabisi krse mnogo pravila, sami su rekli koga god smo robali niko ne vidi ova 3 lika, zasto onda ne urade relog?
Blamiras se sa ovim retardiranim porukama

Last edited:

Tobias Rieper CREW

Player
Player
🤣🤣🤣🤣

Debilcino ako nisi znao PG je kad ides preko 50 km/h
Ocito je da tvoji teletabisi krse mnogo pravila, sami su rekli koga god smo robali niko ne vidi ova 3 lika, zasto onda ne urade relog?
Blamiras se sa ovim retardiranim porukama
Oni jedni druge vide, ti ih ne vidiš bajo prezupčio si

Molim admina da kazni ovo toxicno vređanje. Gospodin forum ratnik me naziva debilčinom i uvredio me

Tobias Rieper CREW

Player
Player
I ti si gore mene vrijedjao, pises mi da kupujem ruke na ali expresu + vrijedjas moju rl imovinu (pc)
To znači da odeš u kupovinu.Te ruke mogu biti plastične kao igračka, gumene itd.. A pc sam ti rekao da kupiš kako bi došao na neki event umesto što bejtaš ljude pa da i ti opališ koj metkić, ja to u želji da budeš još bolji igrač 😊 A ti meni govoriš da sam debil i vređaš me lično, a tebe niko nije uvredio. Očigledno si jako izrevoltiran jer znaš šta se sprema uskoro i jbg moraćeš na to da se navikneš sam si to tražio

Hrazze

G.O.A.T
Player
To znači da odeš u kupovinu.Te ruke mogu biti plastične kap igračka, gumene itd.. A ti meni govoriš da sam debil i vređaš me lično, a tebe niko nije uvredio. Očigledno si jako izrevoltiran jer znaš šta se sprema uskoro i jbg moraćeš na to da se navikneš sam si to tražio
🤣🤣🤣🤣 sta se sprema?
Vrijedjas moju imovinu i samim tim me vrijedjas i govoris da nemam novca u rl da kupim bolji pc 😉
Pisi dalje sta hoces iskreno me boli kurac za tebe sta god da napises, neka administracija odluci kako i sta.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
🤣🤣🤣🤣 sta se sprema?
Vrijedjas moju imovinu i samim tim me vrijedjas i govoris da nemam novca u rl da kupim bolji pc 😉
Pisi dalje sta hoces iskreno me boli kurac za tebe sta god da napises, neka administracija odluci kako i sta.
Pokloni se spremaju već uveliko za takve kao što si ti. Ja nisam rekao da ti nemaš novca ne izvrći rečenice kako si ti utripovao u svojoj glavi. I evo kažeš da te boli kita za mene, a ja brinem o tebi i želim ti sve naj da od forum ratnika postaneš igrač 😘

Status
Not open for further replies.
Top Bottom