sve se vidi na povu, mnogo ljudi puca policiju bez brojanja, plan im je da ih robaju vjerovatno
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Druže jel tebi dobro? Vrtiš se tu i bejtaš moje ljude u nadi da te slučajno neki metak zakači da bi okačio, situacija bila pre 15 minuta započeta pucali se sa murijom pre nego što si ti došao tu uopšte i policija bila upozorena 20x. Stojiš između njih 10 i radiš RPS i FEAR RP i prekidaš im RP i situaciju u kojoj se ti ne nalaziš. Umesto da pobegneš jer imaš strah ti stojiš na liniji vatre kao supermen i pričaš idete na gradski da li je sve ok sa tobom? I tim tvojim šefom koji te poslao da snimaš po autoputu u nadi da nabiješ warn. Kako više ne skapirate da time ne postižetr ništa samo se blamirate iz dana u dan. Sere mi se od vas forum igrača, ruku dajem da si nameštač iz familije redline i da su te poslali da snimaš naše akcije naravno uz MG preko idijeva naših. Još jedan polaznik forum akademije redlinesve se vidi na povu, mnogo ljudi puca policiju bez brojanja, plan im je da ih robaju vjerovatno
bejtanje? zahtjevam tvoj pov gdje dokazujes da ja bejtam, vozam se po autoputu naletim na vas i pocnem da snimam i to je to, nisam ti ja kriv sto ne brojis a rokas, plus ih udarate autimaDruže jel tebi dobro? Vrtiš se tu i bejtaš moje ljude u nadi da te slučajno neki metak zakači da bi okačio, situacija bila pre 15 minuta započeta pucali se sa murijom pre nego što si ti došao tu uopšte i policija bila upozorena 20x. Stojiš između njih 10 i radiš RPS i FEAR RP i prekidaš im RP i situaciju u kojoj se ti ne nalaziš. Umesto da pobegneš jer imaš strah ti stojiš na liniji vatre kao supermen i pričaš idete na gradski da li je sve ok sa tobom? I tim tvojim šefom koji te poslao da snimaš po autoputu u nadi da nabiješ warn. Kako više ne skapirate da time ne postižetr ništa samo se blamirate iz dana u dan. Sere mi se od vas forum igrača, ruku dajem da si nameštač iz familije redline i da su te poslali da snimaš naše akcije naravno uz MG preko idijeva naših. Još jedan polaznik forum akademije redline
Opet molim više admine da reše više ovo bejtanje i nameštanje ovo postaje jadno
Neka šmeker poveća krug malo pa će se čuti sve, a ne smanjio bejtaš da se samo on čuje. Providni ste i žalosni+ odbrojali 5, 4 na ovog ko je snimao i odma krenuli da pucaju
posalji pov gdje dokazujes da ja bejtam, ja sam slucajni prolaznik, do tebe je sto pucas bez brojanjaNeka šmeker poveća krug malo pa će se čuti sve, a ne smanjio bejtaš da se samo on čuje. Providni ste i žalosni
povecan je krug smekeru pogledaj boljeNeka šmeker poveća krug malo pa će se čuti sve, a ne smanjio bejtaš da se samo on čuje. Providni ste i žalosni
o cemu pricas ti?Neka šmeker poveća krug malo pa će se čuti sve, a ne smanjio bejtaš da se samo on čuje. Providni ste i žalosni
Šta ti imaš da zahtevaš pov kad se sve vidi na tvom snimku voziš se između 10 ljudi koji se jure sa policijom, dal si dobar ti? Voziš se i počneš snimaš u sred pucnjave i nemaš strah. Auuu Supermene izvini nisam te prepoznao idem da ti donesem kriptonit oprosti molim te. Vidim imaš obeležja life invadera pa si došao da snimaš kao novinar. Bravo dečko veliki respekt za tebe, pa ti si i paca tvog mentora i filipa blacka zajebao, alal ti verabejtanje? zahtjevam tvoj pov gdje dokazujes da ja bejtam, vozam se po autoputu naletim na vas i pocnem da snimam i to je to, nisam ti ja kriv sto ne brojis a rokas, plus ih udarate autima
on dobije fear, vi dobijete warn i zavrsena pricaŠta ti imaš da zahtevaš pov kad se sve vidi na tvom snimku voziš se između 10 ljudi koji se jure sa policijom, dal si dobar ti? Voziš se i počneš snimaš u sred pucnjave i nemaš strah. Auuu Supermene izvini nisam te prepoznao idem da ti donesem kriptonit oprosti molim te. Vidim imaš obeležja life invadera pa si došao da snimaš kao novinar. Bravo dečko veliki respekt za tebe, pa ti si i paca tvog mentora i filipa blacka zajebao, ala ti vera
Kad smanjiš svoj krug drugi se manje čuju na snimku ili se ne čuju uopšte, ne izvlači se. Pritom nemaš veze sa ovom situcijom ne znam šta si ti izgubio, verovatno si član redline forum akademijeo cemu pricas ti?
krug zvuka drugih ljudi ne mozes da smanjis
samo mozes da smanjis krug svog glasa
ja se nisam nasao u smjeru gdje su oni pucali smekeru, ja sam bio iza svih njihŠta ti imaš da zahtevaš pov kad se sve vidi na tvom snimku voziš se između 10 ljudi koji se jure sa policijom, dal si dobar ti? Voziš se i počneš snimaš u sred pucnjave i nemaš strah. Auuu Supermene izvini nisam te prepoznao idem da ti donesem kriptonit oprosti molim te. Vidim imaš obeležja life invadera pa si došao da snimaš kao novinar. Bravo dečko veliki respekt za tebe, pa ti si i paca tvog mentora i filipa blacka zajebao, ala ti vera
Pa to i jeste vaš jadni cilj evo sam to i dokazuješ ovom rečenicom da si klasičan bejtaš kao i tvoja cela no life familija koja snima 24h po gradu i plače po discordu u dm nama jer ništa drugo i ne radi, nema vas nigde nevidljivi ste na mapi.on dobije fear, vi dobijete warn i zavrsena prica
jebala tebe ta redline, ne znam ko je to uopste prvi put cujem za to imeKad smanjiš svoj krug drugi se manje čuju na snimku ili se ne čuju uopšte, ne izvlači se. Pritom nemaš veze sa ovom situcijom ne znam šta si ti izgubio, verovatno si član redline forum akademije
uzivajPa to i jeste vaš jadni cilj evo sam to i dokazuješ ovom rečenicom da si klasičan bejtaš kao i tvoja cela no lofe familija koja snima 24h po gradu i plače po discordu u dm nama jer ništa drugo i ne radi, nema vas nigde nevidljivi ste na mapi.
ako si vec lider familije preporucio bih ti da svoje teletabise naucis pravilima i ispitas nekog prije nego sto ga ubacis u fam, to je to od mene, jos jednom uzivajPa to i jeste vaš jadni cilj evo sam to i dokazuješ ovom rečenicom da si klasičan bejtaš kao i tvoja cela no lofe familija koja snima 24h po gradu i plače po discordu u dm nama jer ništa drugo i ne radi, nema vas nigde nevidljivi ste na mapi.
hahahaahaahah, najjaci si ti kralju. Ne znam ni ko si ti ni ta tvoja familija, uopste nisam u svijetu familija niti znam ko ste vi niti ta no lofe ni redlinePa to i jeste vaš jadni cilj evo sam to i dokazuješ ovom rečenicom da si klasičan bejtaš kao i tvoja cela no lofe familija koja snima 24h po gradu i plače po discordu u dm nama jer ništa drugo i ne radi, nema vas nigde nevidljivi ste na mapi.
ajde druze naporan si sta ti meni preporucujes, idi igraj se i uzivaj. Ti ces da me ucis pravilima imas 2 pisanja na serveru. I jos jednom bravo polozio si ispit redline forum akademije cestitamako si vec lider familije preporucio bih ti da svoje teletabise naucis pravilima i ispitas nekog prije nego sto ga ubacis u fam, to je to od mene, jos jednom uzivaj
Au brate al si ti povukao vlagu. O kakvom cr-u ti pricas kad nisi u situaciji. Ako je bilo CR-a bilo kakvog neka policija okaci POV i resen problem sta si se pogubio. Znam da boli to sto ne mozete da se pomirite sa cinjenicom da nam ne mozete nista koliko god se trudili sa ovim namestanjem warnova. Ali docice i tome kraj opusteno. Svakom ko namesta nekog iz ciste zlobe vrati se duplo tako da uzivajte momci u igri. Pozdravjebala tebe ta redline, ne znam ko je to uopste prvi put cujem za to ime
i bato pomiri se s cinjenicom da krsite pravila, svako od vas ko je vozio je uradio cr, i prekrsili g.p 6.15 odbrojali 5,4 i odmah krenuli da pucate na ovog ko snima
aj brate meni je najjace sto ti nesto seres za mene ja se iz sprdnje ukljucio na forum ovdje na ovu zalbu + rekao sam vec jednom ne znam ni ko ste a i iskreno me boli kurac i za vas i za tu redline. pozzAu brate al si ti povukao vlagu. O kakvom cr-u ti pricas kad nisi u situaciji. Ako je bilo CR-a bilo kakvog neka policija okaci POV i resen problem sta si se pogubio. Znam da boli to sto ne mozete da se pomirite sa cinjenicom da nam ne mozete nista koliko god se trudili sa ovim namestanjem warnova. Ali docice i tome kraj opusteno. Svakom ko namesta nekog iz ciste zlobe vrati se duplo tako da uzivajte momci u igri. Pozdrav