Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 6.15 I 41607 I 38885 I 45343 I 45655 I 46428 I 10264 I 41732 I 47105

Status
Not open for further replies.
Your ID
29265
Players nickname
Adin Basivityy
Suspect ID
41607
Date of violation
Aug 10, 2023
Time of violation
17:13
Proofs
https://youtu.be/LJUfJLSfq_0

Tobias Rieper CREW

Player
Player
aj brate meni je najjace sto ti nesto seres za mene ja se iz sprdnje ukljucio na forum ovdje na ovu zalbu + rekao sam vec jednom ne znam ni ko ste a i iskreno me boli kurac i za vas i za tu redline. pozz
Kako iz sprdnje kad komentarises koliko smo sta brojali a nisi ni bio u situaciji ? Ako te zabole za nas onda nemoj ni komentarisati i to je to

Leon Bartolozzi

Player
Player
Druže jel tebi dobro? Vrtiš se tu i bejtaš moje ljude u nadi da te slučajno neki metak zakači da bi okačio, situacija bila pre 15 minuta započeta pucali se sa murijom pre nego što si ti došao tu uopšte i policija bila upozorena 20x. Stojiš između njih 10 i radiš RPS i FEAR RP i prekidaš im RP i situaciju u kojoj se ti ne nalaziš. Umesto da pobegneš jer imaš strah ti stojiš na liniji vatre kao supermen i pričaš idete na gradski da li je sve ok sa tobom? I tim tvojim šefom koji te poslao da snimaš po autoputu u nadi da nabiješ warn. Kako više ne skapirate da time ne postižetr ništa samo se blamirate iz dana u dan. Sere mi se od vas forum igrača, ruku dajem da si nameštač iz familije redline i da su te poslali da snimaš naše akcije naravno uz MG preko idijeva naših. Još jedan polaznik forum akademije redline

Opet molim više admine da reše više ovo bejtanje i nameštanje ovo postaje jadno
Opusti se dobit cete warn.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom