Approved - G.P. 6.15 | 28792
Vozim zenu na posao drvosece i nailazimo na nervoznog gospodina.Molim kaznu za doticnog.Pov je dovoljan sam ga palim svojom rukom neka on dostavi ako ima sta da prilozi u svoju odbranu.hvala
gta5grand.com
Pod broj 1. pov mu traje 23 sekunde, ja kako znam treba da traje minimalno 1 minutu za ovakve situacije i treba da bude pocetak pova barem 10 sekundi prije pocetka situacije da se cijela situacija vidi, a ne od pola kao ovde
2. nije objavljena cijela rp situacija
Lik je radio VDM na mene i ja sam mu rekao ako ne prestane da cu ga ispucati i on je nastavio sto se vidi i po njegovom autu, ja sam mu odbrojao 5 sekundi i pucao, nakon toga krenuo je da bjezi i onda se okrenuo prema meni ponovo i vraca se te tek tada startuje njegov pov a nigdje se ne vidi da je tek startovan jer je cropovan pov.
Ja kad nekada vako slican pov objavim gdje me puca 8 ljudi meni admin trazi duzi pov i ne prihvati mi pov jer nije ispocetka situacije, a ovdje odmah je prihvacen te covjek govori da ja kacim svoj pov.
Molim da mi skinete warn jer ne zelim da imam warn za situaciju koja nije objavljena od pocetka do kraja i za pravilo koje nisam prekrsio