Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41732
Players nickname
goran_krijan
Suspect ID
36589
Date of violation
Aug 10, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/ZlDrJAghpeI

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Molim da se svi off-topic komentari kazne
Ovo nije off topic ja komentarišem pov moje familije jer sam njen lider, i samim tim imam pravo. Pozz batonga. I tražiš off topic na žalbi koju nisi ti okačio. Ti si apsolutni kralj foruma definitivno 😂

Last edited:

Bigiii

Player
Player
Ovo nije off topic ja komentarišem pov moje familije jer sam njen lider, i samim tim imam pravo. Pozz batonga. I tražiš off topic na žalbi koju nisi ti okačio. Ti si apsolutni kralj foruma definitivno 😂
ovde ste sami sebi namestili jail a uz to zovete se crew sve je jasno

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Toxicnost lidera?
Ajde druže odmori stvarno si prenaporan više. Džabe pokušavaš sa tim dečijim forama kakva toxicnost nisam ga uvredio ni jednom rečenicom. Ajde smisli nešto drugo života ti, kako te ne smori više nisi mi jasan. Nikad ti sprdnju nećeš razumeti, kad ti je jedini cilj u životu nameštanje, i ljubomora

Tobias Rieper CREW

Player
Player
evo da te naučim još nešto piše Bigy Waltz a Dario Waltz je skorz drugi lik uz to udješ u moj profil vidiš posting i viidš ko je mislim iz crew si logično je da ne znaš
Ali ti da nekog nešto naučiš opšti smeh 😂 kakvi postovi kad si napravio drugi forum acc druže providniji si od kaspera

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda zalbe, odlucio sam je Odbiti.

- Igrac je vec kaznjen za istu situaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom