sve se vidi u povu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jel piše u biografiji da možeš i da bejtaš? paco supermen priča 1vs2 a 4 čoveka pored njega, koji si ti kralj Jel lep osećaj kad si okačen? Stiže toga jošTakodjer, evo moja biografija u kojoj pise da mogu ici 2v1: Approved - Licna biografija I Paco Pacic I 36589
Ovo nije off topic ja komentarišem pov moje familije jer sam njen lider, i samim tim imam pravo. Pozz batonga. I tražiš off topic na žalbi koju nisi ti okačio. Ti si apsolutni kralj foruma definitivnoMolim da se svi off-topic komentari kazne
ovde ste sami sebi namestili jail a uz to zovete se crew sve je jasnoOvo nije off topic ja komentarišem pov moje familije jer sam njen lider, i samim tim imam pravo. Pozz batonga. I tražiš off topic na žalbi koju nisi ti okačio. Ti si apsolutni kralj foruma definitivno
A evo ga i darac veliki poznavalac pravila rekorder servera po prespavanim noćima u demorganu nije te dugo bilo jel prošao ban? Džabe menjaš ta imena uvek ćeš bitiovde ste sami sebi namestili jail a uz to zovete se crew sve je jasno
Toxicnost lidera?A evo ga i darac veliki poznavalac pravila rekorder servera po prespavanim noćima u demorganu nije te dugo bilo jel prošao ban? Džabe menjaš ta imena uvek ćeš biti
HAHAHAHH kakav crni Dario jel znaš ti da čitaš piše bigyA evo ga i darac veliki poznavalac pravila rekorder servera po prespavanim noćima u demorganu nije te dugo bilo jel prošao ban? Džabe menjaš ta imena uvek ćeš biti
Ajde druže odmori stvarno si prenaporan više. Džabe pokušavaš sa tim dečijim forama kakva toxicnost nisam ga uvredio ni jednom rečenicom. Ajde smisli nešto drugo života ti, kako te ne smori više nisi mi jasan. Nikad ti sprdnju nećeš razumeti, kad ti je jedini cilj u životu nameštanje, i ljubomoraToxicnost lidera?
Druže promenio si imena više imena od james bonda znamo se darac opusti seHAHAHAHH kakav crni Dario jel znaš ti da čitaš piše bigy
evo da te naučim još nešto piše Bigy Waltz a Dario Waltz je skorz drugi lik uz to udješ u moj profil vidiš posting i viidš ko je mislim iz crew si logično je da ne znašDruže promenio si imena više imena od james bonda znamo se darac opusti se
Ali ti da nekog nešto naučiš opšti smeh kakvi postovi kad si napravio drugi forum acc druže providniji si od kasperaevo da te naučim još nešto piše Bigy Waltz a Dario Waltz je skorz drugi lik uz to udješ u moj profil vidiš posting i viidš ko je mislim iz crew si logično je da ne znaš