E ovako pošto sam ja direktno prozvan od ovog momka koji je uporan da mi nabije warn/ban šta god moram reći da sam ga već prosledio glavnim adminima za svakodnevne pokušaje nameštanja bana i warna mojoj familiji. Ja stvarno ne kapiram šta je sa čovekom više. Prvo žali se na komentare na žalbi koju je postavio čovek iz moje fam i koju ja imam pravo da komentarišem kao lider iste. Sve ostalo je sprdnja gde nikog nisam opsovao, uvredio itd. Tako da molim nekog od viših admina da više kazni ove pokušaje nameštanja stvarno više postaje prejadno. Neke od dokaza sam poslao kuratorki za neformalne kristini i objasnio situaciju. Takođe sam slao i administratorki minolini. A na tu temu sam pisao i na disc za neformalne. Tako da bih vas zamolio da se više kazni ovo kukanje po forumu i ovi smešni pokušaji nabeđivanja kako sam ja toxican itd. Nikad vas nisam uvredio niti mi je to namera, to što vi ne znate za sprdnju i živite na forumu to je vaš problem. Izborite se ingame umesto što kukate po ceo božiji dan. U dva dana ste bejtovali na max i okačili 4 5 žalbi koje su čist bejt. Dečko verovatno nema neformalnu pa to koristi da nabija warnove onima koji je imaju. Takođe admini mogu da pogledaju sve žalbe na moju fam od juče i danas i videćete na svakoj da dotični dolazi ispred naše fam kuće i ubija rp, radeći MG i RPS, i FEAR u nadi da nas isprovocira da neko uradi 6.15.Ako je to svrha i poenta rpa na serveru onda svaka čast.
Još jednom molim admine da reaguju na ovakve stvari jer je ovo klasično silovanje foruma po ceo dan i ubijanje rp-a, kao i teranje ljudi sa projekta. Ako vi ne umete da se igrate i uživate u igri pustite nas da igramo. Ne pišite nam gluposti na disc u dm tipa dobijate warn sad itd. Okači druže šta želiš admini su tu da kazne i to je to. Ali ovo smaranje po forumu za toxicnost gde nema ni jedne uvrede je stvarno već ozbiljno preterivanje. Čovek me reporta za toxicnost a ja se obratio drugom liku koga znam i mislim da je bio kod mene u fam a promenio je ime i vidi se da se sprdamo. Stvarno prejadno
Hvala