By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!POV cele situacije zamolio bih, zelim da se vidi kako si ti mene pucao Hvala!
POV citabe situacije je stavljen nemoj da lazes i da se izvlacis, ti postavi POV pa da vidimPOV cele situacije zamolio bih, zelim da se vidi kako si ti mene pucao Hvala!
POV cele situacije postavljen, ako ti imas kači.dostavi pov čitave situacije
POV okacen...ADMINISTRACIJO ZATRAZITE MU POV CELE SITUACIJE PUCAO JE PRVI NA MENE PRE TOGA!
sta ba citav POV, jel ti vidis da me lik puca u nedozvoljenoj zoni i ubio me laze i govori da postami citav POV, izvlaci se. CITAV POV JE OKACEN! ADMINISTRACIJO DAJ TE MU KAZNU KOJU JE ZASLUZIO!!!"!!!!!Nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu, dostavite POV od citave situacije.
Ceka se 39338 da postavi POV
Imate rok od 12h.
Samo mi kazi kako moze "pocetak" pov-a biti kako ti trcis iza pumpe, samo me to zanima. Dostavi celi POV i tjt.sta ba citav POV, jel ti vidis da me lik puca u nedozvoljenoj zoni i ubio me laze i govori da postami citav POV, izvlaci se. CITAV POV JE OKACEN! ADMINISTRACIJO DAJ TE MU KAZNU KOJU JE ZASLUZIO!!!"!!!!!