vidi se nakon sta si mene ubijo Da ne pucas uopste kod mene umesto pucas na stranu i ti mene hitasGLUPANE ONAJ JEDAN GLUPI DESETORICU SU PUCALI PO NJEGA JA SAM GA SAMO TAKO I UMTO JE KAKO NE RAZUMES
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!vidi se nakon sta si mene ubijo Da ne pucas uopste kod mene umesto pucas na stranu i ti mene hitasGLUPANE ONAJ JEDAN GLUPI DESETORICU SU PUCALI PO NJEGA JA SAM GA SAMO TAKO I UMTO JE KAKO NE RAZUMES
ahhaahhahah tebe nije sramota do da pises?Pa zato sto ne mogu da priznaju da si bolji ljubomora radi cuda
nije im brate kad su svi chiteri razumes neki random fam doso s chitom sada i kurce se tuahhaahhahah tebe nije sramota do da pises?
Nemam celosni pov imam samo isecak nazalostNakon pregleda zalbe, trenutno je ne mogu zakljuciti.
- ID 36067 neka dostavi POV sa cijelog eventa (od pocetka do kraja)
- Ima 18h da dostavi
A I ne znam koj je razlog da mi trazite celosni pov kad igrac zahteva deo de sam ga ja ubio naravno to sam dostavio I ne razumem koj je razlog za celi pov ?Nakon pregleda zalbe, trenutno je ne mogu zakljuciti.
- Ima 18h da dostavi
hitas cojka a mekovi 20metara od njega
ides bato ladjene 60 dana dosta si igroA I ne znam koj je razlog da mi trazite celosni pov kad igrac zahteva deo de sam ga ja ubio naravno to sam dostavio I ne razumem koj je razlog za celi pov ?
idem na 30 zajedno ce se hladimo HAHHAHAHides bato ladjene 60 dana dosta si igro
imam teink nije. mi prvi put da dobijem ban a i svakako nissam ovisan ko tiidem na 30 zajedno ce se hladimo HAHHAHAH
JA SAM DOSTAVIO POV DE NJEGA UBIJEM NEMATE RAZLOG DA MI TRAZITE CELI POVNakon pregleda zalbe, trenutno je ne mogu zakljuciti.
- Ima 18h da dostavi
don je gazda moze sta oce sta ti nije jasno? xxl je malo preocito na twink ga stavi na malo manjeJA SAM DOSTAVIO POV DE NJEGA UBIJEM NEMATE RAZLOG DA MI TRAZITE CELI POV
sta se nervirasss aa salji ceo pov da vidimo taj cheat kad radi.JA SAM DOSTAVIO POV DE NJEGA UBIJEM NEMATE RAZLOG DA MI TRAZITE CELI POV
ti nkm nst za cit gvrssta se nervirasss aa salji ceo pov da vidimo taj cheat kad radi.