Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17794
Players nickname
Johnny Luxury
Suspect ID
8597
Date of violation
Aug 12, 2023
Time of violation
3:23
Proofs
https://youtu.be/928ARuiXBIw

Cipriano

Player
Player
ja napisem da se cepamo on oce da se bije,daj drug koga jebes ti,jebo ti sebe ako si ti normalan
Jesam igdje reko da bi se biko? Zapalili bi popricali i teko bi ti to nemam sigurno pametnijeg posla nego tuc nekoga radi online igrice😂😂

Johnny Athlete

Player
Player
pa onda tako reci a ne 'jel mislis da se bojim nekog' to nasijle ostavi za nekog drugog ja ocu da se napusimo i da se cepamo ako je dobra roba ako nije nzm onda

Cipriano

Player
Player
pa onda tako reci a ne 'jel mislis da se bojim nekog' to nasijle ostavi za nekog drugog ja ocu da se napusimo i da se cepamo ako je dobra roba ako nije nzm onda
Pa ti si taj koji je reko da mogu samo preko foruma a vjeruj mi da direktno mogu, a sto se tice robe samo indor skank sativa za dobro jutro indika za laku noc

Johnny Athlete

Player
Player
Pa ti si taj koji je reko da mogu samo preko foruma a vjeruj mi da direktno mogu, a sto se tice robe samo indor skank sativa za dobro jutro indika za laku noc
drug 12 ujutru je ok kod mene je 11 odoh ja popijem kafu kao i svi normalni a tebi hvala na ovom caskanju, za robu cemo se dog otom potom xd

Status
Not open for further replies.
Top Bottom