By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!molim da se smiris da ne bi opet pala slikicamolim dostavi duzi pov da se cuje sta su ostali rekli a kad neko meni govori retarde ta osoba nedobije kaznu super i prekratak ti je pov molim duzi
U povu se jasno vidi prekrseno pravilo i takodje nalazimo se pred event da udjemo, nije se nikakva rp situacija odvijala ali ti moras da vrijedjas OC.molim dostavi duzi pov da se cuje sta su ostali rekli a kad neko meni govori retarde ta osoba nedobije kaznu super i prekratak ti je pov molim duzi
Molim vas gospodine Alone obratite paznju zato sto kad drkate malo ga vucete nagore iskrivio vam se nastace veliki problem neces moci da jebesmolim dostavi duzi pov da se cuje sta su ostali rekli a kad neko meni govori retarde ta osoba nedobije kaznu super i prekratak ti je pov molim duzi
ma ja cu ga tolko navuc da ti izjebem majku ko i ostalim hidrasima i pogotovo tebi makenonsku majku cu da jebem ufff sta cu joj napravit nisi svjesanMolim vas gospodine Alone obratite paznju zato sto kad drkate malo ga vucete nagore iskrivio vam se nastace veliki problem neces moci da jebes
kaznite ovo vredjanje ovo nije dozvoljenoma ja cu ga tolko navuc da ti izjebem majku ko i ostalim hidrasima i pogotovo tebi makenonsku majku cu da jebem ufff sta cu joj napravit nisi svjesan kako sebi jebem mamicu
Neces valjda sa ovakvim kurcemma ja cu ga tolko navuc da ti izjebem majku ko i ostalim hidrasima i pogotovo tebi makenonsku majku cu da jebem ufff sta cu joj napravit nisi svjesan
roberto carlosNeces valjda sa ovakvim kurcem
![]()