Sahp Krsi pravila i neboji se za svoj zivot a kolega mu radi VDM
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije u pitanju talacak nego ROB na autoputu.Molim administraciju da kazni i oduzme neformalnu ovim ljudima, TALACKE SU NA FREEZ.
Pljacke prodavnice talackeMolim administraciju da kazni i oduzme neformalnu ovim ljudima, TALACKE SU NA FREEZ.
Rob na auto putu je da me robas, cim me teras da udjem u auto to je kidnapovanje.Nije u pitanju talacak nego ROB na autoputu.
Kolega nebrineite sve će biti super. Nego kako se zovete in game Ja sam Vuk Jovvanovic vraćam se 18 . Imate na bubici. Kada se vidimo moramo u patrolu jednu samo napisite kako se zovete. Pozdrav kolega.Pucao sam vas jer si samo ti imao pusku na mene, vi ste hteli da me uzmete za taoca a zabranjeno je. Plus ste odradili MK da ovaj ne ode u zatvor, mislim da ste vi vise ovde prekrsili nego ja. Plus imam POV gde ovaj vas psuje meni majku, to cu da okacim.
brate tvoji nisu meni bili ucitani i vidio sam ja da vas je dvoje ono ja mislim nesmijes to radit ajde da pomognem sahpuSahp Krsi pravila i neboji se za svoj zivot a kolega mu radi VDM
Stefaneebrate ID 24744 su se videla 2lika bili smo na diskordu zajedno
Što mi zajebavas sahp ja sam u njemu kada dođem posle kod babe dobiješ batinebrate ID 24744 su se videla 2lika bili smo na diskordu zajedno