Vidi se kako su mi dali zahtev od 5 sec da se pomerim kog sam posluso a zatim su uradili Fail RP
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobit ce one za fearrp jer umijesto da ide iz dvorista on idu u dvoristeDobit ce oni za G.P.6.15 jer nije do kraja odbrojo a ti si se ovak onak pomaknuo
Kako da bezim kad mi je strah pusaka moram od iza,nebi sigurno protrco pored 10 pusakadobit ce one za fearrp jer umijesto da ide iz dvorista on idu u dvoriste
cuj ides 50 metara kao dalje trcati a metar od tebe izlaz iz dvorista. posavjetuj se sa ljekarom i farmacutom obaveznoKako da bezim kad mi je strah pusaka moram od iza,nebi sigurno protrco pored 10 pusaka
Krenuo je da bezi... Niste mu rekli u kojem smeru... Cisti Fail RP + G.P. 6.15 jer nije proslo 5 sekundi i vec je pucano po njemu + G.P. 6.8 - Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti . Tako da ste ga vi ovakoooo zagulili!cuj ides 50 metara kao dalje trcati a metar od tebe izlaz iz dvorista. posavjetuj se sa ljekarom i farmacutom obavezno
Joj druže udavio si više majke mi. Većeg forum warriora od tebe i onih mozgova iz Cosa Nostre nema. Prekršili ste pravilo, počeli ste pucati prije nego ste odbrojali, čovjek je pritom krenuo da bježi, niste izdali zahtjev da napusti dvorište, nego da bježi sa mjesta gdje je bio. Svakog živog igrača stavljaš na forum, a kad vas neko stavi, odma 300 poruka spama i nekog glupog pravdanja. Smarate više.cuj ides 50 metara kao dalje trcati a metar od tebe izlaz iz dvorista. posavjetuj se sa ljekarom i farmacutom obavezno
deckoo naucit ces i ti pravila lagano. mlad si jos samo lagano i opusteno. i kao prvo gdje mene vidis na ovom povu? a gomora je danas pocascena od strane meneJoj druže udavio si više majke mi. Većeg forum warriora od tebe i onih mozgova iz Cosa Nostre nema. Prekršili ste pravilo, počeli ste pucati prije nego ste odbrojali, čovjek je pritom krenuo da bježi, niste izdali zahtjev da napusti dvorište, nego da bježi sa mjesta gdje je bio. Svakog živog igrača stavljaš na forum, a kad vas neko stavi, odma 300 poruka spama i nekog glupog pravdanja. Smarate više.
Stariji sam drugar od tebe, tako da, opusti se. I ne brini ti za moja pravila, mogu te naučiti sve do jednog, ako bude trebala edukacija, javi se. Nisam ni rekao da si ti u povu, govorim oko stalnog komentarisanja u svakom topicu i smaranja svih živih na forumu.deckoo naucit ces i ti pravila lagano. mlad si jos samo lagano i opusteno. i kao prvo gdje mene vidis na ovom povu? a gomora je danas pocascena od strane mene