od kakvih tegova decko pa ti iz kuce ne izlazis a ne tegove, u teretanu si uso samo vode da popijes smradu raspalihvala brate,to je biceps od dizanja tegova xdddd
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!od kakvih tegova decko pa ti iz kuce ne izlazis a ne tegove, u teretanu si uso samo vode da popijes smradu raspalihvala brate,to je biceps od dizanja tegova xdddd
hahahaha kaze mi lik koji u opisu ima ,mani me risejdera, aj mani me kidma lepo ti meni oglodji kurac decko znas idi tamo znoji se pred informal retarde maloumni
opasan li si ti decko, stvarno si ludak izvini sto sam se kacio sa tobom. ma najebem ti se majke ja znashahahaha kaze mi lik koji u opisu ima ,mani me risejdera, aj mani me kid
ajde ja i ti 1v1 u mrtvom dizanju posto ruke nemam u grand rp ali imam irl iksdeod kakvih tegova decko pa ti iz kuce ne izlazis a ne tegove, u teretanu si uso samo vode da popijes smradu raspali
mozes li sipku podici. a cek jel ti daju mama i tata u teretanu da ides il ti ne daju jer se boje za tvoj razvoj?ajde ja i ti 1v1 u mrtvom dizanju posto ruke nemam u grand rp ali imam irl iksde
znades samo to rec jel kid od 13 godina max zna samo to rec tako aj zzopasan li si ti decko, stvarno si ludak izvini sto sam se kacio sa tobom. ma najebem ti se majke ja znas
jebo sam mu sve mrtvo i zivo na dve noge eto tako. Banajte me sa foruma i ingame ako treba samo da ne gledam ove kompleksaseJao umirem od smijeha bas si zabavan i duhovit. Jesi jebo sta nizy
Oprosti al kako se jebe mrtvo to jos nisam probo to mozda upali da ia izjebem nestojebo sam mu sve mrtvo i zivo na dve noge eto tako. Banajte me sa foruma i ingame ako treba samo da ne gledam ove kompleksase
pa da Baka prase mu on top, a sta ces jbgjebo sam mu sve mrtvo i zivo na dve noge eto tako. Banajte me sa foruma i ingame ako treba samo da ne gledam ove kompleksase
jbg 13 god maxjedino sto je on top jeste tvoja majka retarde glupi nataknem vam obojici komplet familiju na kurac ja.
ma ajte vi u tri picke materine sta se ja ovde drkam uopste kad nisam ja u pitanju najebem vam se majke i aj zdraoKidu gledaj bracu gajica i cuti
HAHAHAHAHAAHma ajte vi u tri picke materine sta se ja ovde drkam uopste kad nisam ja u pitanju najebem vam se majke i aj zdrao