Pozdrav,ne bi okacio da ni je on kacio pa da krenemo:
1.1 Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati. | STALNA ZABRANA
Zalba gdje je sam prizno da mu brat igro na acc i RP-o na taj nacin da je uzimo oruzije iz skladista izaso iz fam...ETC
Kako da mu brat skuplja sate umjesto njeg jos mu igrajuci na acc RP-a
Samo jos da obratimo pažnju na ovu rečenicu njegovu:
•U porodici sam bio Venom i on je jedan dan odlucio da uzme par kalasa i revova i izade iz porodice jer sam ja izaso bio iz bivse u kojoj je on bio.
Dakle oni su delili acc i igrali na njemu jer priznaje da je on bratu izaso iz familije prije nego sto je njemu brat uradio isto rečenicom (jer sam ja izaso bio iz bivse u kojoj je on bio).
Mislim stvarno.
Sam je priznao da je dijeljen acc ali na ovo nije obraćana pažnja, tu sam da je skrenem!
Veliki Pozdrav
Džabata
1.1 Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati. | STALNA ZABRANA
Rejected - Zahtjev za unban | David White
Ovo nije zalba na admina vec zahtjev za unban! • Prije svega pozdravljam cijelu administraciju servera. • Dogodila se znaci jedna glupost u kojoj sam ja [ID 13852] isao na put u real life te sam tome prilikom dao bratu samo da mi skuplja sate. Prilikom toga brat je bio ljut na mene i odlucio...
gta5grand.com
Zalba gdje je sam prizno da mu brat igro na acc i RP-o na taj nacin da je uzimo oruzije iz skladista izaso iz fam...ETC
Kako da mu brat skuplja sate umjesto njeg jos mu igrajuci na acc RP-a
Samo jos da obratimo pažnju na ovu rečenicu njegovu:
•U porodici sam bio Venom i on je jedan dan odlucio da uzme par kalasa i revova i izade iz porodice jer sam ja izaso bio iz bivse u kojoj je on bio.
Dakle oni su delili acc i igrali na njemu jer priznaje da je on bratu izaso iz familije prije nego sto je njemu brat uradio isto rečenicom (jer sam ja izaso bio iz bivse u kojoj je on bio).
Mislim stvarno.
Sam je priznao da je dijeljen acc ali na ovo nije obraćana pažnja, tu sam da je skrenem!
Veliki Pozdrav
Džabata