sve se vidi u pov samo su se pojavili i poceli nas pucat
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Za to sam svestanxd stavit ce ti i frenda u demorgan
(ista kazna)Deparim* drukcije je
mala sprdnja ako nisi znaoi ti isto ides, pljackas sam gg
Kaze osoba koja ubije bez brojanjamirror park je mjesto za ljude koji su kulturni i ne prave probleme hahahaha
Alo npc-ievi da vas vise nisam video u miroru da se kurcite tu vam jasno sve cu vas pobiti koliko sam najjacisve se vidi u pov samo su se pojavili i poceli nas pucat
Opet bez brojanja ili cemo malo procitat pravila?Alo npc-ievi da vas vise nisam video u miroru da se kurcite tu vam jasno sve cu vas pobiti koliko sam najjaci
HAHAHAHHAHA Pa ne reportas mene niti moje ljude,Znas ako te ja nadjem nekad u igrici u miroru opet nece ti biti lepoOpet bez brojanja ili cemo malo procitat pravila?
1 mirror nije tvojHAHAHAHHAHA Pa ne reportas mene niti moje ljude,Znas ako te ja nadjem nekad u igrici u miroru opet nece ti biti lepo
Ahahah ko ce mi sta reci neki npc 46k id,Juce si usao u igricu i vec se pravis pametan.Ja kad bi vratio fam u miror da vidimo dal bi se tako ponasao neko1 mirror nije tvoj
2 nemozes mi nista bez brojanja ili ces zavrsit ko ovaj
3 idi spavat sto blejis ko vampir