ne kazem da je spec cheat ali bi opet voleo POV da vidim jel sam bio d-sync ili decko imas nesto hvala unapred
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako bi malo stopirao video videlo se kad te je hitao da ti je proslo 2 metka odjednom pored glavene kazem da je spec cheat ali bi opet voleo POV da vidim jel sam bio d-sync ili decko imas nesto hvala unapred
vidi ja bi najvise voleo da mi pokaze POV preko disca da se nejebemo ovde preko foruma a sto se tice metaka metak ide levo pogadja mene e sad videcemoAko bi malo stopirao video videlo se kad te je hitao da ti je proslo 2 metka odjednom pored glave
nije dsyncne kazem da je spec cheat ali bi opet voleo POV da vidim jel sam bio d-sync ili decko imas nesto hvala unapred
mogao si fino da me dodas preko disca al okvidi ja bi najvise voleo da mi pokaze POV preko disca da se nejebemo ovde preko foruma a sto se tice metaka metak ide levo pogadja mene e sad videcemo
Ajde tefo ti si najaci za te cheaterePregled zalbe u toku
trazio sam te ali nisi mi se javljaomogao si fino da me dodas preko disca al ok
Ne moguce da je d sync 100% je hitboxne kazem da je spec cheat ali bi opet voleo POV da vidim jel sam bio d-sync ili decko imas nesto hvala unapred
sta pricas tiNe moguce da je d sync 100% je hitbox
laganiniWatch Desktop 2023.08.16 - 02.39.30.47 | Streamable
Watch "Desktop 2023.08.16 - 02.39.30.47" on Streamable.streamable.com
Kakav ti je to editovan POV???? Daj pusti malo duze bez snimanja snimljenog...Watch Desktop 2023.08.16 - 02.39.30.47 | Streamable
Watch "Desktop 2023.08.16 - 02.39.30.47" on Streamable.streamable.com
ne moze tog niko nadmasitiTi si postao novi igor furlan
drug kani se ti komentarisanja imam pravo reportat bilo sta,bilo mi sumnjivo i u cemu je problem,ja sam ga trazio po club chatu da resimo preko disc decko mi se nije javio 10 min a bio na inf i ja ga okacio i tjtTi si postao novi igor furlan