Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3397
Players nickname
Andra Montenegro
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Aug 17, 2023
Time
13:40
Proofs
kriminalne opomene

Andra Swayze

tung tung tung sahur
Player
Dobro veče Mujo i Abrahame,

Danas smo dobili warning na organizaciju jer nismo napali zakazani FZ raid.
Stvar je u tome sto je permisija bila skinuta za sve pljacke uključujući i FZ nakon sto su sve pljacke bile na freeze zbog manjka drzavnih organizacija kako bi sprečili bezazlene greske. Nakon sto su se unfreeze talačke i pljacke vratio sam sve funkcije osim za FZ jer NG još uvek nije dobio unfreeze. Kada se zakazao FZ raid vec sam krenuo na posao te nisam mogao da ponovo udjem ingame i dam funkciju nazad.

Mislim da s obzirom da ovo pravilo nije definisano u pisanim pravilima na discordu i samim tim nema definisanu kaznu, da je warning prestoga kazna za ovakvu malu grešku.
Znam da smo napravili grešku, i da je greska u potpunosti moja sto nisam proverio da li sam vratio sve funkcije za napad dok nisam u mogucnosti da ja vodim akciju, ali mislim da to ipak ne treba da bude presuda za kraj mog iskustva kao lider Vagos ganga.

Molim da se razmotri situacija i kazna ublaži na verbal warning ili čak oprosti greska kako bismo mogli da nastavimo u drugom mandatu, greota je da ovoliko velik broj ljudi sa ovolikom aktivnošću bude disbandan zbog ovakve greske.

Nemam nameru da kao većina lidera kada shvati da je mandatu došao kraj da krene da pravi probleme po serveru kao bi se sto brze završilo, zelim da se borim za svoju organizaciju, svoje ljude jer RP iskustvo crime koje pružamo ne moze svako da pruži!

S poštovanjem,
Andra.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom