Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21771
Players nickname
Miki Johnson
Administrators nickname
Gerrito Malchiny
Date
Aug 18, 2023
Time
14:18
Proofs
/

Miki Johnson

Player
Player
Joined
Apr 20, 2022
Messages
107
Nakon što je admin Gerrito postao curator Lifeinvader-a. Par dana dana su pokrenute aplikacije za lidera istog i od 30 igrača je izabran upravo najbolji prijatelj Gerrita a to je Carlos (trenutni lider) koji je imao isto prezime kao i Gerrito i dan ili dva prije nego sto ce biti pozvan na ispitivanje promjenio je prezime najvjerojatnije da ostalim igračim ne bi bilo čudno isto. Naravno nisam ja jedini koji tako misli da je sve to iscenirano kako bi Carlos postao lider. Molio bih to sve da se provjeri ako je to ikako moguće u logovima gdje ce se to sve moći vidjeti da su njih dvojica najbolji prijatelji i da je najvjerojatnije to sve namješteno da bi se pogodovalo i namještala pozicija Lidera Lifeinvader-a. Hvala unaprijed.
 

Raja Henry

Player
Player
Joined
Nov 30, 2022
Messages
26
Eto bio je na primjer Deda Detlić koji je bio prije lider i ima još 29 kandidata, ali nije realno da od ostalih 29 igrača kojih se prijavilo samo Carlos koji mu je "slučajno" najbolji prijatelj jedino valja. ;)
Ne vidim problem sto je Carlos izabran, jer smatram da je sposoban da ga vodi? Ne kazem da ostalih 29 ne umeju, ali znam da Carlos ume. I sam znas koliko je vremena potrosio dok je tebe obucavao, i koliko ti greske ispravio. Neka ovo ipak ostane tema za Admine, ne za nas.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom