Sve u pov naziva me retardom svi znamo da je ooc vredjanje retard zato sto je rec retard slur
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mene zanima kako su došli do tamo jer je put u getu gde ne smeju ići+retard je imenica koja objašnjava stanje nekog lica čime nije oc već ic vredjanje. J**** ti majku je oc vredjanje jer ic ne možeš imati majku. Još jednom retard je ic jer označava da (tvoj karakter) ti pripadaš autističnom spektru.sta trazi fib na slucaj je vredan
Ispravka! Nikadan nije postojalo pravilo koje to zabranjuje samo sto lideri i visi cinovi u drzavnim organizacijama zabranjuju isto kako bi se smanjile talacke. Ostalo ti je sve na mestu!Mene zanima kako su došli do tamo jer je put u getu gde ne smeju ići+retard je imenica koja objašnjava stanje nekog lica čime nije oc već ic vredjanje. J**** ti majku je oc vredjanje jer ic ne možeš imati majku. Još jednom retard je ic jer označava da (tvoj karakter) ti pripadaš autističnom spektru.