Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46288
Players nickname
Kristina Skaier
Administrators nickname
Mario Simba
Date
Aug 18, 2023
Time
18:10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/460784/#post-1679564

Sinner KS

Player
Player
Prošlu žalbu niste razumjeli, što sam htio reći da je stvar u tome što sam izbacio dug osobi u GZ i to "krši" P.Z.Z. 1.2, veću glupost nisam ćuo u svojih 16 godina 7 mjeseci, 18 dana, 13 sati i 25 minuta svog života, molim vas da mi se skine kazna. Nikada niko nije bio kažnjen za izbacivanje dugova u GZ, a i da to spada pod P.Z.Z. 1.2, zar to ne bi trebalo biti zabranjeno po skripti, kao i sve kriminalne radnje? Mnogi su se žalili na to i nikome nikada nije uspjelo, dok MArio nije odlučio izmisliti svoje neko novo pravilo da je izbacivanje dugova kriminalna radnja, a moram da vam nadodam da svaki kamion tog posla sadrži "GOV" u svojim tablicama, kao i sva vladina vozila, te dugove uzimamo isključivo onima koji imaju neplaćene kazne, tak oda ne samo da to nije kriminalni posao, već je to posao na strani zakona i pravde; A ukoliko ste se odlučili promijeniti to pravoli, molim vas obavestite igrače, pre nego što ih kaznite,lp.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom