Dobio sam ban nakon PC Checka od strane Johnny Shayka. Pitao sam ga zasto sam dobio ban, na sta mi je odgovorio sa "autoclicker i macro"
. Ako pogledate POV od admina, videcete da mi nigde ni na PC-u, a ni u Last Activity nema AutoClicker, samo u registry. Autoclicker sam pre 2 godine koristio kad sam tek kupio svoj PC, dok nisam ni igrao na Grandu.
Sto se tice toga "Macro", kada sam kupio novi Razer mis 09.06.2023. godine uz njega je dosao i Razerov Software sto se zove Razer Synapse. Uz taj Software automatski dolazi opcija da se koristi Macro, sto ja naravno nisam koristio jer mi nije potrebno, a Johnny je cak nakon sto je to video i usao u Razer Synapse da proveri.
Pogledajte administratorov POV i sve ce vam biti jasno
Ako vam je jos neka informacija potrebna slobodno cu odgovoriti
Pozdrav!
Sto se tice toga "Macro", kada sam kupio novi Razer mis 09.06.2023. godine uz njega je dosao i Razerov Software sto se zove Razer Synapse. Uz taj Software automatski dolazi opcija da se koristi Macro, sto ja naravno nisam koristio jer mi nije potrebno, a Johnny je cak nakon sto je to video i usao u Razer Synapse da proveri.
Pogledajte administratorov POV i sve ce vam biti jasno
Ako vam je jos neka informacija potrebna slobodno cu odgovoriti
Pozdrav!