Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected ๐”๐›๐ข๐ฃ๐š๐ง๐ฃ๐ž ๐ง๐š ๐ฉ๐ซ๐š๐ค๐ข๐ง๐ ๐ฎ ๐ˆ ๐Ÿ๐Ÿ“๐ŸŽ๐Ÿ”๐Ÿ”

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29848
Players nickname
Ivo Braun
Suspect ID
15066
Date of violation
Aug 20, 2023
Time of violation
18:31
Proofs
https://youtu.be/nKWJqw9Klgk

Ivo Adenauer

Player
Player
Igrac ID 15066 se krenuo zaletati u mene bez ikakvog razloga. Ja sam bio u autu na parkingu i od jednom se zaletio u mene (on je u Bugatti-u). Poceo je govoriti da idem na gradski mada ja nista nisam ni napravio. Poceo mi je odbrojavati ali ja ne vidim razlog da me netko tjera sa JAVNOG parkinga (parking nije ni u njegovom vlasnistvu). Sve se vidi u dokazu. Molim da se strogo kazni, hvala.

Dule Savic

Player
Player
kao sto se vidi na snimku brojao sam ti 5 sekunde i nisi se pomerio i ja sam te ubio

Dilu SkednerBeg

Player
Player
Ubdejtaj si drajvere za snimanje kasni ti snimak, i promjeni naziv. Imao je pravo da te puca sa brojanjem nije nista prekrsio

Nemanja Creed

Player
Player
Igrac ID 15066 se krenuo zaletati u mene bez ikakvog razloga. Ja sam bio u autu na parkingu i od jednom se zaletio u mene (on je u Bugatti-u). Poceo je govoriti da idem na gradski mada ja nista nisam ni napravio. Poceo mi je odbrojavati ali ja ne vidim razlog da me netko tjera sa JAVNOG parkinga (parking nije ni u njegovom vlasnistvu). Sve se vidi u dokazu. Molim da se strogo kazni, hvala.
jel to koristis OBS
Bolje skloni zalbu

Mihailo Sitic

Player
Player
okacio si sebe za 6.17 ali njega mozes samo za pzz 1.1 da kacis, igrac ti je brojao i rekao sta da uradis i ti nisi to uradio i time ima pravo da te ubije (da ste bili van ne skriptovane green zone)

mantril420

Player
Player
Prije nego sto pocnem pregledavati ลพalbu ispravite greske
- videozapis je privatan
- naslov je kriv
- imate 12h

mantril420

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odluฤio sam Odbiti ovu ลพalbu
ID 29848 dobit ฤe kaznu za G.P. 6.17