Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4674
Players nickname
Milovan Krstic
Suspect ID
4674
Date of violation
Aug 22, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/xPSe3NJlidI?si=hBUj_QCntTGjAtmk

Milovan Ashford

Player
Player
Nemam nista protiv servera, jednostavno mi se ne svidjaju igraci kojima je glavni adut i resenje za sve oruzje, konstantno se krse pravila, ljudi koji zele da razviju neki vid RolePlay-ja ne mogu to da urade bas iz tih razloga i pojedinih admina koji ne znaju ni jedno pravilo ili tek uce, cast izuzecima. Izgubio sam volju za igrom, upropastio sam svoje zdravlje zbog toga i zahtevam trajni ban.
Sve najbolje u vodjenju servera nadalje.

Milovan Krstic

Dragan Gagy

Player
Player
Nemam nista protiv servera, jednostavno mi se ne svidjaju igraci kojima je glavni adut i resenje za sve oruzje, konstantno se krse pravila, ljudi koji zele da razviju neki vid RolePlay-ja ne mogu to da urade bas iz tih razloga i pojedinih admina koji ne znaju ni jedno pravilo ili tek uce, cast izuzecima. Izgubio sam volju za igrom, upropastio sam svoje zdravlje zbog toga i zahtevam trajni ban.
Sve najbolje u vodjenju servera nadalje.

Milovan Krstic
kralju korupiranosti medju adminima ima to se podrazumijeva. Ostani radi drustva tu pa makar se i samo vozao po serveru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom