Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9165
Players nickname
XXX
Suspect ID
40000
Date of violation
Aug 22, 2023
Time of violation
13:30
Proofs
https://ibb.co/Qcb2F2X

Pera Mintz

Player
Player
okaci ceo pov nije te strah za zivot vozikas se po ghettu i ako se puca ja nisam imao upaljeno snimanje

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Postavite videozapis situacije na Youtube ili streamble
Imate rok 8 sati​

Marlonn

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Postavite videozapis situacije na Youtube ili streamble
Imate rok 8 sati​
tefice na Slici se jasno vidi da nema ono da mu je mutan scren kad si mrtav njemu je cist to je 60 dana 4.1 molim vas resite to
Tefo Koturic

Conee

Player
Player
Ajojj ne dozvoljen redux ti bato moj imas sebi pravis problem :)

Scarlet Aleyid

Player
Player
Pazi ovoga "tefice", lizes druze guzu previse. Ovaj Cone pravopis 0 bodova "ne dozvoljen" , znaci Boze uzmi me.
Sumnjam da je ilegalan redux ali eto jer je moj prijatelj pc checkovan zbog toga sto nije crno ali nije za to dobio ban vec zbog druge stvari. To sto nije crn ekran njemu ne pomaze ni u kom smislu isto se sve vidi kao sa crnim.

PACCONI

Bio Osto Bicu
Player
Pazi bolnicar može da oživljava u ghettu, osoba je sama ležala pored auta dok ste vi vjv robali drugog lika 200 metara pored i nisam vas ni primjetio. Iduci put stoji pored istog lika i kad budes uz nekog bolnicara reci mu da ne dize i on to ne smije napravit. Druga stvar ovaj komp je smece tesko i instaliran je Network Graphics sto ima dosta ljudi tako da ne znam gdje je problem i jasno pise da je podrzan s Grandom. Klinci moji nemojte se gubiti i pisati gdje vam nije mjesto i lizati supak svima oko sebe. Uzas.
Tefo povlacim zalbu jel na ovom drugom kompu ne mogu da snimam jer je tesko smece i samo sam imao ovu sliku.

PACCONI

Bio Osto Bicu
Player
Btw vidis bolnicarski auto i namjerno pucas u bolnicara te ste me ubili 2 puta a drugi put ste bili pored mene. Jazavci ste

the_croatian_zombie

Player
Player
tefice na Slici se jasno vidi da nema ono da mu je mutan scren kad si mrtav njemu je cist to je 60 dana 4.1 molim vas resite to
Tefo Koturic
Sta ti seres majmune mali i gledas tudja posla.ako covik ima los komp i mora imat poboljsavanje da mu udje u igru onda to ne pomaze nikakvoj performarsi.sta se ti misas uopce a?oces da ti ja mami pomisan kosti s tatinim ti dok ti zavezan gledas i pla es

Luka Verstappenn

Player
Player
mali doci cu ti doma da te nasamaram tebe i tvog tatu koji ti dao pc da se igras
A jebo sam te usta cim dodjem u grand nazad majmune nepristojni samo znas majku da vredjas, jadna tvoja kakvog je vola rodila nadam se da se ponosi tobom sto igras igrice ceo dan umesto da ides pravi posao da radis i prave pare da zaradjujes

Status
Not open for further replies.
Top Bottom