By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!tefice na Slici se jasno vidi da nema ono da mu je mutan scren kad si mrtav njemu je cist to je 60 dana 4.1 molim vas resite toNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Postavite videozapis situacije na Youtube ili streamble
Imate rok 8 sati
Sta ti seres majmune mali i gledas tudja posla.ako covik ima los komp i mora imat poboljsavanje da mu udje u igru onda to ne pomaze nikakvoj performarsi.sta se ti misas uopce a?oces da ti ja mami pomisan kosti s tatinim ti dok ti zavezan gledas i pla estefice na Slici se jasno vidi da nema ono da mu je mutan scren kad si mrtav njemu je cist to je 60 dana 4.1 molim vas resite to
Tefo Koturic
Ma neka te je ubio i ja bih te ubio kad si mentoli jos jedan id prije njega par min prije 37XXX nesto
mali doci cu ti doma da te nasamaram tebe i tvog tatu koji ti dao pc da se igrasMa neka te je ubio i ja bih te ubio kad si mentol
HAHAHAHAHAHAHHAHAmali doci cu ti doma da te nasamaram tebe i tvog tatu koji ti dao pc da se igras
Jaoo idi se pokrij po usima pretis na forumu i onda Blokiras HAHAHAHAHAHAHHAHAHAmali doci cu ti doma da te nasamaram tebe i tvog tatu koji ti dao pc da se igras
ostaviga vidis da je npc ne zna ni da ima nedozvoljeni reduxJaoo idi se pokrij po usima pretis na forumu i onda Blokiras HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Ma opasan npc lik mi Pretio na discordu sad i pre nego sto sam mu poslao poruku blokirao me lik ne zna sta je mg a on ce nekog da kaciostaviga vidis da je npc ne zna ni da ima nedozvoljeni redux
jbg zivotMa opasan npc lik mi Pretio na discordu sad i pre nego sto sam mu poslao poruku blokirao me lik ne zna sta je mg a on ce nekog da kaci
A jebo sam te usta cim dodjem u grand nazad majmune nepristojni samo znas majku da vredjas, jadna tvoja kakvog je vola rodila nadam se da se ponosi tobom sto igras igrice ceo dan umesto da ides pravi posao da radis i prave pare da zaradjujesmali doci cu ti doma da te nasamaram tebe i tvog tatu koji ti dao pc da se igras
Alo pederu lipa tie prof.vas dva pedera se grlite u wcuostaviga vidis da je npc ne zna ni da ima nedozvoljeni redux