Alo potrčko sto te unajmio ovaj majmun ne smaraj isti si majmun kao onAlo pederu lipa tie prof.vas dva pedera se grlite u wcu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Alo potrčko sto te unajmio ovaj majmun ne smaraj isti si majmun kao onAlo pederu lipa tie prof.vas dva pedera se grlite u wcu
Hahahaahhaha obratio si se jebacu svoje majke ne svome tati.zao mi je zu poruku ces sad morat poslat tati jbgAlo potrčko sto te unajmio ovaj majmun ne smaraj isti si majmun kao on
Vredjaj roditelje vidi se da si neki kid nemas bas sta da radis u zivotuHahahaahhaha obratio si se jebacu svoje majke ne svome tati.zao mi je zu poruku ces sad morat poslat tati jbg
Ma jebo sam ti sestru majmune maliHahahaahhaha obratio si se jebacu svoje majke ne svome tati.zao mi je zu poruku ces sad morat poslat tati jbg
Ahhahahahaahahahha ja sam kid?pa ti si taj koji se ponasa djetinjasto i place drukaje radi igre i misa se di mu nije misto.i doslovmo ti mogu bit tata po godinama majmmune jedan vidis mi profilnu i kazes da sam kid.iq prosjecnog gejmeraVredjaj roditelje vidi se da si neki kid nemas bas sta da radis u zivotu
Vidi se da nisi isao u skolu...Ahhahahahaahahahha ja sam kid?pa ti si taj koji se ponasa djetinjasto i place drukaje radi igre i misa se di mu nije misto.i doslovmo ti mogu bit tata po godinama majmmune jedan vidis mi profilnu i kazes da sam kid.iq prosjecnog
Ali sa cime???Ma jebo sam ti sestru majmune mali
Wtf???zbog ceg?ca pricas ti.sae ovo jeote ledVidi se da nisi isao u skolu...
Ma videces za 9 meseci sa cimeAli sa cime???
Wtf???zbog ceg?ca pricas ti.sae ovo jeote led
Kaze se miseci.pricaj hrvatskim jezikom svojim pravim domovinskim nema ti traktora odeMa videces za 9 meseci sa cime
Nisam ustašaKaze se miseci.pricaj hrvatskim jezikom svojim pravim domovinskim nema ti traktora ode
To ti mislisNisam ustaša
Ma nemoj ti mene gledati nadji ti devojku ili decka trandzo sta god da si boli me kuracOvaj Lux White pod hitno treba djevojku neku i da se malo socijalizuje, stvarno sramota, da je neko ovolika kidara i to glupa ona ja nisam nigdje vidio
Pa trebaju te banovati dobro si rekoja bi da se ovo lijepo banuje sa foruma bilo bi red za nacionalizam.
Ponovni postupak tvog odgoja bi dobro dosaoMa nemoj ti mene gledati nadji ti devojku ili decka trandzo sta god da si boli me kurac