Sumnjam da ima aimlock i Fast REV kzanite me za MG za to me manje briga samo ga PC checakete
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Svejedno zahtjevam vidi se da je aimbotPc check a ubio te je u getu.
Pa upravo tako ne smeta meni to što me ubijo cak i da me opljačkao ne bi me smetalo ali da me ubije tak na jeftini načinNeka , treba da se istrebe citeri da se lepo igra.
Kako to ikakve logike ima, cheat je cheat, bez obzira je li u getu ili je u gradu ili je pak na gori Romaniji, cheat je cheat.Pc check a ubio te je u getu
Moguče je ali apsurdne su šanse nek naprave PC check pa ce vidjet ništa ih ne koštaaaa sta nije moguce da te pogodi do vozis?
Oke si ti samo izmedju I i O nikada ne stoji J.Pa upravo tako ne smeta meni to što me ubijo cak i da me opljačkao ne bi me smetalo ali da me ubije tak na jeftini način
Ali sanse nikad nisu nulaMoguče je ali apsurdne su šanse nek naprave PC check pa ce vidjet ništa ih ne košta
Au sta ovaj lik kaci mene je sramota
Moguce je ali znas koliko je mala sansa da ga pogodis tacno u voznji , abnormalno malaaaa sta nije moguce da te pogodi do vozis?
Ima milion tih nekih prostornih pravaca gdje je metak mogao odletitMoguce je ali znas koliko je mala sansa da ga pogodis tacno u voznji , abnormalno mala
jujuju onda PC check nije problem za njega, jujujuSta ti kacis jujuju decko te ubio jujuju bas si glup