Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11021
Players nickname
Igor Furlan
Suspect ID
21400
Date of violation
Aug 23, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=j8B2yhtjtuw

Ivica Monte

Player
Player
Sta sam ja kriv sto si me ubio? Ja sam dosao na event, nemas pravo mi brojati 5 sekunde.

Druga stvar mogao si da me podignes, mogao si me dovrsiti. Nemoj tu da mi namestas ban zato sto najmalo sto krsim pravila to sum ja.
Sa 1vog April do danas imam nekoliko RP kazne i jedna zalba na forum. Ti si druga osoba sto me kaci na forum.

Clades UpDate

There is a new tab on your phone in the Treasure app – Battle. Inside of it you can see the location of the new treasure.
The event starts once an hour.
The goal of the event is to be the only survivor and take the prize in a pickup truck.
If there are people in the event zone, the prize will be unavailable.
Only the last survivor will be able to take the prize
Prizes – Desert Scarf Case and Valuable Case.
7-1024x576.png

Igor Furlan

Player
Player
Sta sam ja kriv sto si me ubio? Ja sam dosao na event, nemas pravo mi brojati 5 sekunde.

Druga stvar mogao si da me podignes, mogao si me dovrsiti. Nemoj tu da mi namestas ban zato sto najmalo sto krsim pravila to sum ja.
Sa 1vog April do danas imam nekoliko RP kazne i jedna zalba na forum. Ti si druga osoba sto me kaci na forum.

Clades UpDate

There is a new tab on your phone in the Treasure app – Battle. Inside of it you can see the location of the new treasure.
The goal of the event is to be the only survivor and take the prize in a pickup truck.
7-1024x576.png
Off topic molim kaznit

Rico Armone

Вмро-Дпмне
Player
Pokupio je kutiju dok je mrtav ja bi stavio za BA jer je namjerno stao tamo da bi mogao on pokupit
Pazi ovo znaci prvo si uradio g.p 6.15 na ovom u plavom jugularu a to sta si ubio 21400 ti si ga ubio on je stao tamo nema tu sta ba

Vasа Simic

Player
Player

Clades UpDate

Pokupio je kutiju dok je mrtav ja bi stavio za BA jer je namjerno stao tamo da bi mogao on pokupit
Pazi ovo znaci prvo si uradio g.p 6.15 na ovom u plavom jugularu a to sta si ubio 21400 ti si ga ubio on je stao tamo nema tu sta ba
Nema ovde prekrsenih pravila.

Ivica Monte

Player
Player
Ja bih najlepsa zamolio administracija poveriti zalba u koju sam ja uz razlog sto smatram nijedno RP pravilo nisam prekrsio. Druga stvar proslo je vec 5 dana sa situaciju i forum nalog koji se zali vec je perma banovan.
Ugodan dan/noc

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Odbiti ovu žalbu.​
  • ID 11021 ce dobiti kaznu za P.D.1.2.- Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) tokom događaja i 5 minuta nakon
  • Na ovom eventu nije dozvoljeno ubijati igrace pre pocetka dogadjaja.
  • ID 21400 nije prekrsio pravilo PG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom