Pokupio je kutiju dok je mrtav ja bi stavio za BA jer je namjerno stao tamo da bi mogao on pokupit
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Off topic molim kaznitSta sam ja kriv sto si me ubio? Ja sam dosao na event, nemas pravo mi brojati 5 sekunde.
Druga stvar mogao si da me podignes, mogao si me dovrsiti. Nemoj tu da mi namestas ban zato sto najmalo sto krsim pravila to sum ja.
Sa 1vog April do danas imam nekoliko RP kazne i jedna zalba na forum. Ti si druga osoba sto me kaci na forum.
Clades UpDate
There is a new tab on your phone in the Treasure app – Battle. Inside of it you can see the location of the new treasure.
The event starts once an hour.
The goal of the event is to be the only survivor and take the prize in a pickup truck.
If there are people in the event zone, the prize will be unavailable.
Only the last survivor will be able to take the prize
Prizes – Desert Scarf Case and Valuable Case.
Vrijeđas me na forumu molim kaznitLvl PRO na kultura. Svaka ti cast na kucno vaspitanje. Druga stvar mogu komentirati kad sam ja u pitanje, takodje mogu da okacim zalba i da se zalim na odluka.
Pazi ovo znaci prvo si uradio g.p 6.15 na ovom u plavom jugularu a to sta si ubio 21400 ti si ga ubio on je stao tamo nema tu sta baPokupio je kutiju dok je mrtav ja bi stavio za BA jer je namjerno stao tamo da bi mogao on pokupit
Sta sam ja kriv sto si me ubio? Ja sam dosao na event, nemas pravo mi brojati 5 sekunde.
Druga stvar mogao si da me podignes, mogao si me dovrsiti. Nemoj tu da mi namestas ban zato sto najmalo sto krsim pravila to sum ja.
Sa 1vog April do danas imam nekoliko RP kazne i jedna zalba na forum. Ti si druga osoba sto me kaci na forum.
Clades UpDate
There is a new tab on your phone in the Treasure app – Battle. Inside of it you can see the location of the new treasure.
The event starts once an hour.
The goal of the event is to be the only survivor and take the prize in a pickup truck.
If there are people in the event zone, the prize will be unavailable.
Only the last survivor will be able to take the prize
Prizes – Desert Scarf Case and Valuable Case.
Pokupio je kutiju dok je mrtav ja bi stavio za BA jer je namjerno stao tamo da bi mogao on pokupit
Nema ovde prekrsenih pravila.Pazi ovo znaci prvo si uradio g.p 6.15 na ovom u plavom jugularu a to sta si ubio 21400 ti si ga ubio on je stao tamo nema tu sta ba
OFF TOPIC KAZE HAHAHAHAH boze me sacuvajOff topic molim kaznit
Off topic molim kaznitOFF TOPIC KAZE HAHAHAHAH boze me sacuvaj
IHAHAAHSAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAOff topic molim kaznit
auuuu brate sta sve ima na svetuOff topic molim kaznit