sve se vidi u pov,dize me puskom,pretrazuje,govore npc itd,posle mi je rekao da ce da me kaci za mg u povu se lepo vidi da sam defan na bubici i da me je stranac ubio nikog nisam zvao
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dostavi POV sa zvukom, vrejdao si nas ooc..sve se vidi u pov,dize me puskom,pretrazuje,govore npc itd,posle mi je rekao da ce da me kaci za mg u povu se lepo vidi da sam defan na bubici i da me je stranac ubio nikog nisam zvao
deckic da ti kazem ja nesto isljucen mi je bio mic na baru a to sto sad pokusavate da slazete da sam vas vredjao oc ne znam da li ce vam upaliti ako vam je vredjanje to sto sam rekao da ste opasni mnogo i da sam sve bacio onda ok ako sam vas vredjao okaci pov i ne kenjajte decoAuu druze ti pricas na disc kao prvo a kao drugo snimas bez da se ti cujes lepo lepo
deckic da ti kazem ja nesto isljucen mi je bio mic na baru a to sto sad pokusavate da slazete da sam vas vredjao oc ne znam da li ce vam upaliti ako vam je vredjanje to sto sam rekao da ste opasni mnogo i da sam sve bacio onda ok ako sam vas vredjao okaci pov i ne kenjajte decoDostavi POV sa zvukom, vrejdao si nas ooc..
povlacimdeckic da ti kazem ja nesto isljucen mi je bio mic na baru a to sto sad pokusavate da slazete da sam vas vredjao oc ne znam da li ce vam upaliti ako vam je vredjanje to sto sam rekao da ste opasni mnogo i da sam sve bacio onda ok ako sam vas vredjao okaci pov i ne kenjajte deco
povlacimdeckic da ti kazem ja nesto isljucen mi je bio mic na baru a to sto sad pokusavate da slazete da sam vas vredjao oc ne znam da li ce vam upaliti ako vam je vredjanje to sto sam rekao da ste opasni mnogo i da sam sve bacio onda ok ako sam vas vredjao okaci pov i ne kenjajte deco