Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28807
Players nickname
Ognjen Gotti
Suspect ID
40011,32317,18933
Date of violation
Aug 23, 2023
Time of violation
15:00
Proofs
https://youtu.be/CHwXw7kKnPI

Ognjen Yankauskas

Player
Player
sve se vidi u pov,dize me puskom,pretrazuje,govore npc itd,posle mi je rekao da ce da me kaci za mg u povu se lepo vidi da sam defan na bubici i da me je stranac ubio nikog nisam zvao

ogiishaa1

Player
Player
sve se vidi u pov,dize me puskom,pretrazuje,govore npc itd,posle mi je rekao da ce da me kaci za mg u povu se lepo vidi da sam defan na bubici i da me je stranac ubio nikog nisam zvao
Dostavi POV sa zvukom, vrejdao si nas ooc..

Conee

Player
Player
Auu druze ti pricas na disc kao prvo a kao drugo snimas bez da se ti cujes lepo lepo

Ognjen Yankauskas

Player
Player
Auu druze ti pricas na disc kao prvo a kao drugo snimas bez da se ti cujes lepo lepo
deckic da ti kazem ja nesto isljucen mi je bio mic na baru a to sto sad pokusavate da slazete da sam vas vredjao oc ne znam da li ce vam upaliti ako vam je vredjanje to sto sam rekao da ste opasni mnogo i da sam sve bacio onda ok ako sam vas vredjao okaci pov i ne kenjajte deco♥️

Ognjen Yankauskas

Player
Player
Dostavi POV sa zvukom, vrejdao si nas ooc..
deckic da ti kazem ja nesto isljucen mi je bio mic na baru a to sto sad pokusavate da slazete da sam vas vredjao oc ne znam da li ce vam upaliti ako vam je vredjanje to sto sam rekao da ste opasni mnogo i da sam sve bacio onda ok ako sam vas vredjao okaci pov i ne kenjajte deco♥️

Ognjen Yankauskas

Player
Player
povlacim

Ognjen Yankauskas

Player
Player
povlacim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom