By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kasnije me fib preuzo te masovno krsi pravila sad i to kacimma dva debila krse pravila i mene su sad hapsili preko klub ceta izbacite ih iz organizacije odma
ima kma korupcije da sam reko da odradio bi me ti sirih rukuAHAHHAHH rekao sam mozemo da se dogovorimo NITI SAM TRAZIO PARE NITI SAM REKAO DA CU TE PUSTITI + SAM TE ODVEZAO U FIB GARAZU OVDE NEMA KORUPCIJE OVO mozemo da se dogovorimo ne znaci nista
Otkud ti znas sta bi odgovorio na DA dzabe ti to nisi rekao tako da to nema u povu pozima kma korupcije da sam reko da odradio bi me ti sirih ruku
citiram stao si tamo "realno oces da te apsimo ili da se dogovorimo nekako" jbg sad trebo si razmisljat maloOtkud ti znas sta bi odgovorio na DA dzabe ti to nisi rekao tako da to nema u povu poz
Realno zelis da te hapsino sam rekao to je osecanje da li to zelis ili ne nisam rekao jel oces da ti hapsim ili daj pare sine nema korupcije skontaj glup sicitiram stao si tamo "realno oces da te apsimo ili da se dogovorimo nekako" jbg sad trebo si razmisljat malo
na greskama se uciRealno zelis da te hapsino sam rekao to je osecanje da li to zelis ili ne nisam rekao jel oces da ti hapsim ili daj pare sine nema korupcije skontaj glup si
Kakve pre Greske decko ne pricaj gluposti nema korupcije ovde odbicena greskama se uci
ja sam zurio na biz i hapsi me pre biza 5 minuta. sto nije dozvoljeno na serveru ma nemam reci druze za njih i pojedinu administraciju sve vise dobrih ljudi ide iz grada zbog ovakvih stvari. a i ja cu jos malo.kasnije me fib preuzo te masovno krsi pravila sad i to kacim
isto brateja sam zurio na biz i hapsi me pre biza 5 minuta. sto nije dozvoljeno na serveru ma nemam reci druze za njih i pojedinu administraciju sve vise dobrih ljudi ide iz grada zbog ovakvih stvari. a i ja cu jos malo.
Niti sam uzo pare od tebe niti sam ista i uhapsio sam te lepo mozes sa ovom zalbom da obrises znas vec staisto brate
brate ljepo sam ti se izvinio i zatrazio da me pustis samo ti si mi se smijao i omalovazavao me i zbog toga namjerno necu povuciNajgore sto mogu dobiti je FailRP
Niti sam uzo pare od tebe niti sam ista i uhapsio sam te lepo mozes sa ovom zalbom da obrises znas vec sta
Al kralju nemoras povuci ovde se iz aviona vidi da nisam kriv nema korupcije nikakve odvezen si u fib nisam ti trazio pare niti ista o cemu ti pricas ? ovo jedino moze failrp da se dobije mozdabrate ljepo sam ti se izvinio i zatrazio da me pustis samo ti si mi se smijao i omalovazavao me i zbog toga namjerno necu povuci
buk niko ti nije trzio para cak i to sto prica za dogovor mozda misli na prava i saradjivanje tako da ovo jedino mozda bude feilrpna fam sam mogao pisati jer mi komunikacija ni gps nije oduzet. Koliko vidim za njih ni jedan nema korumpiranu a zele da im platim da me puste... pov