By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!E Tefo legendo moja prvo POV se gelda detaljno te se time vidi da Leox stoji iza venta kojeg kroz kojeg se vide noge i može se pucat drugo Mujo je potvrdio da se smije bušit kroz ventNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 5267
Imate rok 8 sati
Ako se zahtijeva onako u vrijeme noci pred spavanje izmedju 22-02h valjda se dobija vise, a ovako ima cijeli dan za tih 8hA mene samo zanima zasto pojedinci imaju po 12 sati da dostave a neki po 8 sati zar ne bi trebalo da bude za sve isto vreme da dostave pov ?
Ima pravo da zatrazi pov da vidi odakle ga je ubio i ako stoji ispred njega lik i sumnjiv mu je radi aim-a moze se zatraziti pov da se vidi je l sve cistoE Tefo legendo moja prvo POV se gelda detaljno te se time vidi da Leox stoji iza venta kojeg kroz kojeg se vide noge i može se pucat drugo Mujo je potvrdio da se smije bušit kroz vent
Svi znamo zasto ga je reporto i ne pravi se pametanIma pravo da zatrazi pov da vidi odakle ga je ubio i ako stoji ispred njega lik i sumnjiv mu je radi aim-a moze se zatraziti pov da se vidi je l sve cisto
POVNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 5267
Imate rok 8 sat