nz dal postoi puska sto one shota full pancir i full hp, vi to bolje znate tkd eto
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jaka mu stolica moras da ga razumesnz dal postoi puska sto one shota full pancir i full hp, vi to bolje znate tkd eto
Jesi jesiPopio sam sok za napad![]()
nemozes zatrazit pov u getunz dal postoi puska sto one shota full pancir i full hp, vi to bolje znate tkd eto
ne trazim pov vidi se da me one shota dok imam 200hpnemozes zatrazit pov u getu
Jbg brate mnogo se dobro pucam. Zato i ne idem na turfove, to je previse lako za mene, to ostavim ovim mimi i john trust turferima da se igrajune trazim pov vidi se da me one shota dok imam 200hp
sok + paintaini heavy u glavu nez sta cmizdrisne trazim pov vidi se da me one shota dok imam 200hp
cekam odgovor od nekog Administratora ne od tebesok + paintaini heavy u glavu nez sta cmizdris
da imas sok paintan heavy i skill za snipere dealas oko 110 u glavusok + paintaini heavy u glavu nez sta cmizdris
Ne mozes **nemozes zatrazit pov u getu
Ja ne znam zasto dzaba trosite svoje reci,Aministratori ce to odlucit...Druze hahaha ja ne verujem evo da ti pojasnim obojeni heavy sniper sok za napad 25 posto skill za sniper