Bgm po tvojim zalbama i ostalim cinjenicama teskoJoj ljudi moji shvatite da igram i druge igrice ne živim od RPa
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bgm po tvojim zalbama i ostalim cinjenicama teskoJoj ljudi moji shvatite da igram i druge igrice ne živim od RPa
Kako neko nekom moze unistito RP ako igra po pravilima ?Nisam napravio KRP jer si ti meni uništavao RP tak da ono
Logično da neču uostalom hapsis me prije utrke što nisam bio 100 posto siguran jel se može hapsit ili ne ti si spominjao kako je IC event ali kad mi več pametuješ znao bi da je nosaš aviona IC event i tamo se ne smije hapsit nit robat isto tako i na banci je ic i ooc event i na IC dijelu isto se ne smije hapsit tako da ono i dalje radis off topicKako neko nekom moze unistito RP ako igra po pravilima ?
Kad ti se odbije zalba , to znaci da sam ja igrao po pravilima a ti nisi
Hoces li mi se izvinuti kasnije igore ??
Imaš razliku u IC dogadjajima i pojedina pravila za iste.Logično da neču uostalom hapsis me prije utrke što nisam bio 100 posto siguran jel se može hapsit ili ne ti si spominjao kako je IC event ali kad mi več pametuješ znao bi da je nosaš aviona IC event i tamo se ne smije hapsit nit robat isto tako i na banci je ic i ooc event i na IC dijelu isto se ne smije hapsit tako da ono i dalje radis off topic
Zašto ti sad mene vrijeđaš??? i dalje radiš off topic na mojoj žalbamaImaš razliku u IC dogadjajima i pojedina pravila za iste.
Nauci pravila za dogadjaje i evente
Ako te mogu hapsit za vrijeme te tvoje trke , kako sam ja pogrijesio ?
Kako si tako tvrdoglav i nedokazan ?
Admin ti govori kako te mogu hapsiti ti opet kazes neka seniori odluce
Seniori ako ti opet kazu da te mogu hapsiti , o da ko je u pravu ?
Do koga je onda ?
Znaci kada ti se odbije zalba i ljudi ti kazu da nisi u pravu , ti ces i dalje zivjeti po svojim pravilima ?
Kada si u pravu onda oke
Ali kada nisi prihvati savjet i reci nisam u pravu
Bio sam ljubazan i pojasnio ti i ja i admin i ti opet po svom