Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27955
Players nickname
Pedja_Dostojevskii
Suspect ID
6369
Date of violation
Aug 26, 2023
Time of violation
5:34
Proofs
https://youtu.be/bZVxQptnkiM

Denza Washington 🔥

Player
Player
Postovana administracijo , ovdje sam usao u auto jer sam bio vec izasao iz red zone evo klip gdje kada su me opet digli dao sam im sve stvari da im ne objasnjavam da nisu odradili po pravili rp ali nema veze

Pedja Dostojevski

Boss
Player
Postovana administracijo , ovdje sam usao u auto jer sam bio vec izasao iz red zone evo klip gdje kada su me opet digli dao sam im sve stvari da im ne objasnjavam da nisu odradili po pravili rp ali nema veze
Haha posteno isekao si deo gde MG-as. i takodje vidi se da si u red zoni kad ulazis u auto, hteo sam da budem posten al kad si takan onda mora ovako. Dostavi ceo pov.

Denza Washington 🔥

Player
Player
Haha posteno isekao si deo gde MG-as. i takodje vidi se da si u red zoni kad ulazis u auto, hteo sam da budem posten al kad si takan onda mora ovako. Dostavi ceo pov.
Kakav MG ?
Decko kad si u nesvjesti mozes se sjecati svega !

Napravi novu zalbu za MG pa ces vidjeti sta ce ti admini odgovorit , robao si me i okacio FEAR RP , da sam znao otisao bi odmah pa da imas za sta da kacis

Akso Bregana

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 6369 ce dobiti kaznu za FearRP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom