Poštovana administracijo, Nadam se da ste dobro. Danas sam primio obaveštenje da sam dobio ban za GP 1.7 i ovim putem želim da saznam razlog za ovu sankciju. Prethodno sam već služio kaznu u trajanju od 60 dana za isto pravilo 1.7, koju sam pošteno izdržao do 10.08.2023. godine. Svestan sam važnosti pravila i poštovanja istih, te se trudim da igram u skladu s pravilima igre. Razlog zbog kojeg sumnjam da sam ponovo dobio ban može biti povezan sa situacijom u kojoj sam bio uključen u veću razmenu predmeta i stvari za kuću pod brojem 267. Iskreno priznajem da nisam ranije imao iskustva sa tako velikim razmenama i nisam bio u potpunosti siguran kako da pravilno izvedem ovu transakciju. U pitanju je bila razmena između Crnog LV gornjeg dela odeće i Crne ski maske za kuću pod brojem 267. U prilogu šaljem POV (Point of View) snimak koji jasno pokazuje da sam sledio instrukcije osobe sa kojom sam sprovodio ovu razmenu, odnosno osobe po nadimkom Groff Menace. Molim vas da razmotrite ovu situaciju jer su u proslsosti igraci dobijali unban za iste situacije kao sto se i ovde desilo Approved - Ban za GP 1.7 + 1.9 | Relja Shayk