tri puta sam ga pogotijo 53 i nie pao
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jel ovo njegov POV? Zbunilo me ono sto si napisao da umjesto njega ti postavljasDecko je iz Amerike i trenutno nije tu, posle eventa sam mu reko da mi uploaduje pov, pa ja umesto nejga postavljam. Ne odaziva se na discord
Ja ne znam sto si ovo slao. Jasno se vidi da mu se health vraca kad ga pogode.Decko je iz Amerike i trenutno nije tu, posle eventa sam mu reko da mi uploaduje pov, pa ja umesto nejga postavljam. Ne odaziva se na discord
Kad bi ti znao šta je desync ne bi se javljao...evo da ti pojasnim...(In game designing, desync is that server issue in which some important real-time movements of the hitbox didn’t get registered in the server or gets registers lately). To mi se isto desilo 1000x, a vjerujem i većini na serveru, kad te neko hita vidiš da te je hit al health ostane isti... samo mu se jedan hit nije primio, dok su se 2 primila ali kasnije zbog desynca i plus lag s obzirom da je momak iz USA...Ja ne znam sto si ovo slao. Jasno se vidi da mu se health vraca kad ga pogode.
kakav je to sync pogadja ga 2 puta i on se hilla automatskiDecko je iz Amerike i trenutno nije tu, posle eventa sam mu reko da mi uploaduje pov, pa ja umesto nejga postavljam. Ne odaziva se na discord
Siguran sam da admini znaju za problem koji se javljam cesto. Umesto sto se pravis pametan sacekaj odgovor. Ili ce dobiti ban ili nece. Prosto, nema sta da se pametuje.Ja ne znam sto si ovo slao. Jasno se vidi da mu se health vraca kad ga pogode.